Amerika tarihini okuduğum da şunu fark ettim.Amerika kendine her dönem tarihi boyunca düşmanlar yaratmış.Örnek vermek gerekirse kızılderililer kominstler sovyetler küba islam ırak iran gibi ve her yarattığı düşman ile daha da güçlenmiş.
Malesef ülkemizde iktidarın son yıllarda uyguladığı politika ile Amerikanın düşman yaratma politikası tek farkla aynıdır.Fark şudur Amerika düşmanlarını dışarıda yaratmış.Günümüzde ki hükümet ise bu düşmanları daha doğrusu düşman olarak gördüklerini ülke içinde yaratmıştır.Ülke dışında düşman olarak gördükleri ile girdiği her savaşı her seferinde kaybetmiştir.Fettullah Suriye Rusya bu liste uzar gider ama ülke içinde yaratığı her düşmandan sonra daha güçlenmiş ve oy oranı yükselmiş.
Bakınız son 48 saattir ülke günde mi gezi parkı ve transeksüeller.İç dış politika perişan ekonomi perişan bir tek dost komşu ülke yok ülke de her gün şehit haberi var ve evet şaka değil ülke de gündem gezi parkı ve transseksüeller...
Böyle bir ülke de taraf olmamak iktidara hayır demek mümkün mü ?
Tavsiyem şu ki ben öyle yapıyorum.Kendi haberimi yazıyorum kendi kalemimle not alıyorum herşeyi deftere siz de öyle yapın.