Bak paşam yaşına veriyorum lafı uzatmıyorum. Fakat birşeyi savunurken önce düzgün iş yapıyor olman lazım diyorum. Senin yaptıgın iş normal mi? Değil! O zaman böyle şeyler başına gelincede ağlamıcaksın diyorum. Benim takipçi atma vb. işlerle işim yok. Sana burda ders vermiyeyim şimdi

Bi zaman türkiyede ilk DM atan benim diyordunda sen yokken biz atıyorduk zaten. Neyse dahada mesaj atmam ergenlere ayırabilecek vaktimizi daha değerli şeylere ayırmalıyız.
Kim örgüt oluyor? Kim kimden çıkar sağlıyor? Yaptığınız iş düzgün olsun diyorsunda bu piyasada tek sorunsuz calısan scriptin sahibi benim. Demek ki en düzgününü ben yapmısım.. Millet patır patır dökülürken sorunsuz 1 dakikada 50k takipçi atan benim.. gelmiş burda boş boş konusuyorsun..
Konuya gelince.. yazılımcı olsan.. birşeylere emek versen ve emeğin hiç edilse.. gelip burda böyle ötmezsin.. war3z3 destek veriyorsan.. sende bu scripti war3z kullanıyorsun demek ki..
ayrıca ben kimseye selcukdan script alın demiyorum, dememde. Ben sadece war3ze karşıyım, ve bu script war3z..
ne zamandan beri war3z script satısı bu forumda normal ve destek verilen birşey oldu?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:46:52 -->-> Daha önceki mesaj 10:43:18 --
Al o zaman dostum.. sana alma diyen yok.. ama 2 gün sonra gelip burda ağlarsan.. yok calısmıyor.. etmiyor diye.. bende konunun altına güler geçerim..
ayrıca scriptin kütüphaneleri selcugun aynısı oldugu için pek bir farkı yoktur.. yani demek istediğim.. en fazla 2 haftası var.. sonra boom..
ağlarsın... yanarsın.. için paramparça.. olur.. olan çöpe attıgın.. paralara.. olur...