Karşında cocuk yok senin, klasörü sil sonra tekrar ekle.. iyiymiş.. bu kategoride en son kandırabileceğin adamlardan biriyim.. ki işin içine php girince son kişiyim.. o yüzden.. ***** scritp satipda insanların 2 kuruşuna göz dikme..
Kimsenin parasında gözüm yok. War3z scripte sadece tema ekleyip satan bir arkadaş var forumda ve kimse sesini bile çıkarmıyor. Scripti ücretsiz 3 kişiye verdim eğer insanların parasında gözüm olsaydı emin olun burda laga luga yapmam. Biraz üslubunuzu düzeltin ve başka bir sorununuz varsa özelden yazınız.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:31:00 -->-> Daha önceki mesaj 02:29:37 --
Klasörleri önce sildin, sonra tekrar yükleyip index atıp dosyaların gözükmesini engelledin.
2 tane lamer , yazılımcıyım diye çıkıp w4rez script satıyor ya aslında bunlara çok gülüyorum.
Scripti isteyen gitsin selçuktan alsın bu (lamer)'lere para kazandırmayın.
Varsa bi sıkıntınız özelden yazarsınız hocam. War3z script diyorsunuz bunu neye dayanarak diyorsunuz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:32:00 -->-> Daha önceki mesaj 02:31:00 --
Karşında cocuk yok senin, klasörü sil sonra tekrar ekle.. iyiymiş.. bu kategoride en son kandırabileceğin adamlardan biriyim.. ki işin içine php girince son kişiyim.. o yüzden.. ***** scritp satipda insanların 2 kuruşuna göz dikme..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:28:30 -->-> Daha önceki mesaj 02:27:21 --
Ayrıca ibrahim kimde kararlaştırıyorsunuz? başkasının adına neden war3z script satısı yapıyorsun.. vukuat üstüne vukuat.. sonun kötü..
İbrahim benim ortağım ve scripti beraber yaptık dedim demi? Boş yapmayalım lütfen arkadaşlar.