Önceki Alan Arkadaşlara Ne Olacak ? Nasıl Destek Sağlayacaksınız. Zaten Alan Kişilere Destek Vermezken . Bu neyin nesidir? site satış konunda da belirttim bunu boyle hadi diyerek satış yapamazsın.
Merak Edenler linke tıklayip neyin ne oldugunu öğrensinler . kesinlikle almayın bu projeyi oyle niyeti olan arkadaşlar ben bunlardan kaç tane script aldım ise hepside arızalı ve destek sağlamıyorlar bunlar parayı aldıkları gibi selam ve desteği kesiyorlar bu şahsiyetlerin
çete listesi aşağıdaki gibidir
Netmasters dolandırıcılıktan ban yedi.
Dembaba dolandırıcılktan ban yedi ve netmaster in kardeşi oldunu soylemektedir daha bunların onlarca uyelikleri var biri ban yedimi 15 gun sonra yeniden farklı isimler ile piyasaya cıkıyorlar fark ediyorsanız bu ilan yazılımları ilk cıkıtıgında farklı bir iism ile satılıyordu o banlandı daha sonra revox satmaya başladı ve bu şahsiyet de banlanmıştı tekrar milleti mağdur etmek için tekrar nasıl oldu ise ban açılmış.
bu yazılımları alıp da başınızı ağırtmayın tüm satış hakları sende diyor bu şahsiyetler daha sonra farklı bir sitede satmaya calısıyorlar almıs oldugum firma scriptleri ve firma rehberi gibi scriptlerde aynısını yaşadım.
herkese hayrılı forumlar revox senin dembaba barış ve kardeşi ismail midir nedir oldugunu kanıtlayacağım inşallah takibimdesin çok yakın takip....