ya arkadaşım anlamayacak ne var? cointellect'in itleri milletin parasını gasp etti sonra çekti gitti. benim 3k EU başkasının 5kEU parası gitti. sistem benzer bir sistem, cloudmining diyorlar ama doğru mu yanlış mı kimse bilmiyor. sen buraya duyurmak için açıyorsun eyvallah ama referansla da kendine katkı sağlıyorsun. adam cointellect'e benziyor diyor haklı olarak sen de konuyu baltalıyor diye saldırıyorsun. millet kaybedince kazançlarına referans olduğun gibi kayıplarına da kefil olacak mısın? seni tanımam etmem yani konuyu baltalayacak herhangi bir menfaatim de yok ama şu tanıtımın altına yaşanacak olası kayıplardan sorumlu değilim diye de bir not düş de cointellect vb yerlerden kazık yemeyen ve konuyu bilmeyenler yanmasın ileride bir sorun olursa
Kimseye zorla satın al demiyorum. Denemek isteyenlere yatırım yapmak isteyenlere yardım ediyorum. Ekim 2015'den beri üyeyim ve herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Sahiplerinin isimleri, resimleri, adresleri vs. her şey belli.
Güvenmeyen ya da risk almak istemeyen yatırım yapmaz. Sen buraya gelip ne diye ahkam kesiyorsun anlamadım. Zaten ben gelenlere elimden geldiğimce her türlü durumdan bahsediyorum
Bu arada en son kazanç durumları hakkında bilgi edinmek isteyenler için yeni ekran görüntüsü paylaşıyorum. Ekran görüntüsündeki kazançlarda günlük kesintiler düşülmemiştir bilginize...