furkancelebi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladım hocam bende bir izleyeyim o zaman test sürüşlerini en iyisi. Açıkcası bende dizel tercih ederim ama dizel golf bakarsam alamam bütçeme uygun temiz golf size attığım linklerdeki gibi duruyor. Benzin olayına gelirsek yazana göre şehir içi 100kmde 6 litre yakıyor gibi gözüküyor. Bizim ailede şuan kia sportage var ve 10.5 lt yakıyor benzin yetişmiyor bu yüzden golf'ün 6lt yakması yine benim işime gelir yine. Ha bu arada poloda 4lt yakıyor olarak gözüküyor.Tabi kullanıma göre 1-2 lt fark edebilir. Aralık ayı almayı düşünüyorum 2017 modeller çıktığı zaman benim şuan baktığım 2014 modellerin fiyatlarıda düşer belki bir ihtimal dizelde bakabilirim diye düşünüyorum ama o kadar düşer mi bilemiyorum.

Polo hakikaten çok az yakıyor hocam tam benim istediğim tarzda. Sesler geliyor dediğiniz çok duyulacak şekilde mi? 11-12 kasaları beğenmiyorum hocam zaten bütçeme göre polo alacak olursam muhtemelen en kötü 15 modele yeter gibi duruyor.
12 ya da 13 model olması lazım. arabaya bindim 2.eldi, hafif bir ses alıyordum yani ama o kadar da olacak, çok az yakan bir motora göre ideal bir ses 15 modelini ben de çok beğeniyorum ama kasasını beğenseydini 11-12 modelleri de işinizi görürdü o yüzden düşükten tuttum. kalan para da cebinizde dururdu veya aksesuara harcardınız birkaç bin, tv sidir koltuklarıdır vs.