test sürüşleri ile ilgili videolar izlemiştim. İçe verdiği ses, polonunda farklı değil. Sürüş keyfi daha düşük vb şeyler nedeniyle polo ilk elediğim araç oldu. O konuda bir pişmanlığım yok araç polodan üstün diye düşünüyorum.
Verdiğiniz araçlar güzel ama benzinli. Benzinli araç gerçekten almak sıkıntılı. Aldığınız arabayla bir yere gitmeye çekinir duruma geliyor insan. Tavsiyem dizel bakmanız. Ozaman tabi fiyatlar daha da yükseliyor. Ama her araç için öyle. Yani en basitinden fiestanın dizeli örnek veriyorum 50 bın lıra. Benzinlisi 42 43 e bulunur sanırım. Ama bir yere gidecekken insan iki kere düşünüyor. Hele uzun yolsa benzinli araba ile mümkün değil. Ben dizel araçla hesap yaparken sıkıntıya düşüyorum benzinli olsa napardım kim bilir

İlk arabam benzinliydi dert resmen.
Anladım hocam bende bir izleyeyim o zaman test sürüşlerini en iyisi. Açıkcası bende dizel tercih ederim ama dizel golf bakarsam alamam bütçeme uygun temiz golf size attığım linklerdeki gibi duruyor. Benzin olayına gelirsek yazana göre şehir içi 100kmde 6 litre yakıyor gibi gözüküyor. Bizim ailede şuan kia sportage var ve 10.5 lt yakıyor benzin yetişmiyor bu yüzden golf'ün 6lt yakması yine benim işime gelir yine. Ha bu arada poloda 4lt yakıyor olarak gözüküyor.Tabi kullanıma göre 1-2 lt fark edebilir. Aralık ayı almayı düşünüyorum 2017 modeller çıktığı zaman benim şuan baktığım 2014 modellerin fiyatlarıda düşer belki bir ihtimal dizelde bakabilirim diye düşünüyorum ama o kadar düşer mi bilemiyorum.
Hocam Polo'ya bindim kilometrede 15 kuruş mu ne yakıyor, full depoyla 1000 kilometre gider filan diyenini duydum. Araç biraz küçük kaçıyor ve hafif motordan sesler geliyor genelde ama cidden çok uygun bir araç, sizin de listenizde var sanırım. Ayrıca 2011 - 2012 modellerini 35.000 e bulabilirsiniz.
Polo hakikaten çok az yakıyor hocam tam benim istediğim tarzda. Sesler geliyor dediğiniz çok duyulacak şekilde mi? 11-12 kasaları beğenmiyorum hocam zaten bütçeme göre polo alacak olursam muhtemelen en kötü 15 modele yeter gibi duruyor.