phpyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
NATİVE PROJELER

- Benden istediklerinizi detaylı sekilde bana txt halinde gönderirsiniz.(tüm detaylarıyla.)
- Daha öncesin Live Stream(Canlı Yayın İzleme) , Live Broadcasting (Canlı yayın Yapma) , Google Maps(Lokasyon İşlemleri) , Android Cihaz Sensörleri , Anlık Chat Sistemi , Tekil ve Çoğul bildirim sistemleri ve daha birçok gelişmiş sistem üzerinde sistemler geliştirildi.
- Tasarımı benmi yaptıracam siz mi yaptıracaksınız o konuda anlasma sağlanır.(ufak caplı tasarımları ben de yapabilirim).
- Ücret konusulur üstteki 2 madde üzerinden.
- Ödeme %30 ön ödeme alınır iş bitiminde ise %70 alınır.(tasarımı ben yaptırırsam %30 da tasarım bittikten sonra ödeme alınır %40 iş sonu alınır).
- Demo gösterdikten sonra size (uygulama iceriğine göre )ortalama 3 gün süre verilir o sürede sistemi incelerseniz bulduğunuz hatalar 1 gün icerisin de giderilir teslim edilir.

WEBVİEW PROJELER

- Animasyonlu veya animasyonsuz Splash ekran
- İstediğiniz takdirde Slide Menü (Sol Menü) eklenir ve belirlediğiniz linkler yada site üzerindeki kategoriler otomatik çekilir.
- Swipe to Refresh (Sayfayı yukarıdan aşşağı çekme özelliği ile yenileme)
- Admob reklamlarının istediğiniz yerlere yerleştirilmesi
- Uygulama Üzerinde çoğul bildirim sistemi
- Tamamıyla Google sevdiği Meteryal Dizayn göre ayarlanması
- HTML 5 Video player tam ekran desteği

DESTEK =>

En cok önem verdiğim konu bu ..
- Eğer uygulamayı beğenmezseniz size asla teslim etmem siz beğenene kadar uğrasım.
- Eğer Yazdığım uygulamada yada webview projede benden kaynaklı sorun varsa ömür boyu beni arayabilirsiniz ve aradığınız 2 gün icerisinde (tatil vs gibi durumlar haricinde) hata ücretsiz düzeltilir..

NOT => taahhüt ediyorumki benimle calısan bi daha beni bırakamayacaktır..

iletişim : pm lütfen , skype:enes.zorkol
Kurumsal bir proje için (yasin@sudo.co) ya yaptığınız uygulamaların linklerini gönderirmisiniz, ios, android, native mi değil mi, ayrıca tasarımı siz mi yaptınız gibi bilgilerle. Uygun bulunursa projeyi görüşmek için gizlilik sözleşmesi (NDA) imzalamayı da kabul edip etmeyeceğinizinde dönüşünü yaparsanız sevinirim.