adtictac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vazgeçmiyoruz. Aksine inatlaşmaya getiriliyor işler. Bu yüzden zaten Türkiye'de ciddi bir yol aldık son 2 ayda.

İlginize çok teşekkür ederim. İnşallah gerçekten iyi bir şeyler yapabileceğiz.

Sizede iyi günler dilerim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:21:24 -->-> Daha önceki mesaj 01:19:36 --

Hatta hiç çekinmeden paylaşıyoruz!

@hayaliadam
Bu kişinin misal neden hakkımızda açılan bir çok konuda yorumu var! Beğenmediysen 1 kere belirtirsin. Bunu her konuda gelip belirtmenin mantığı nedir? Hayır bizi kötülerken bir taraftan da bakıyorsunuz sürekli başka bir sistemi övüyor!

Benzer başka bir sistem içinse bir üye sistemin ödeme yapmadığını söylediği zaman verdiği cevaba bakın!

Tamam sana yapmış olabilir ödemeyide o kişiye yapmamış. Orada olumlu göstermeye çalışırken gelip burada tam tersi kötülemek adına 3 tane mesaj atmanı neye yoralım?

Ayrıca ekran görüntüleri atmanı bekliyorum. Sistemdeki panelin ve hesap bilgini gönderirsen eğer kontrol edelim hem. Bakalım kaç ziyaretçi kaç TL vermişiz. Biz iddamızda eminizde sen ne kadar samimisin görelim!

Piyasadaki bütün sistemlerin kazançlarını kontrol edip sırf büyüme iddamızdan dolayı neredeyse 0 kârla çalışıyoruz son 2 aydır. Bu sebeple hiçbir sistemin bizden daha fazla kazanç sunduğunada gram inancımız yok.

Neyse ekran görüntüleri de ortada. Önceden de yorumlarınızla konularımızı şenlendirmişsiniz. Teşekkür ederiz.

İyi günler.
Benim amacım sizi kötülemek veya başka bir şirketi pohpohlamak değildir. Ben işini hakkıyla yapan herkesi desteklerim. Adamlar hakkıyla yapmış ve problemsiz geçirdiğim zamandan dolayı bu yorumları attım aynı şeyi sizden alırsam eğer sizin içinde aynı şekilde konuşurum. bu firma ile ilgili değil işin işleyişle alakadır. Ha ekledim aynı sistemde eğer ki düzelme gördüm takdirde kalkıp tekrar adınız kirletmek yerine size de aynı desteği veririm. Bu sadece bir firmaya ait olan bir şey değil peki gönderiyorum siz inceleyin bakalım sonuçları ne olacak hatalıysam ona göre konuşmasınında bilirim ben.