İş Alımı Kapalıdır. NATİVE PROJELER
- Benden istediklerinizi detaylı sekilde bana txt halinde gönderirsiniz.(tüm detaylarıyla.)
- Daha öncesin Live Stream(Canlı Yayın İzleme) , Youtube Api V3 , Inn App Purchase(Uygulama içi Satın Alma) , Live Broadcasting (Canlı yayın Yapma) , Google Maps(Lokasyon İşlemleri) , Android Cihaz Sensörleri , Anlık Chat Sistemi , Tekil ve Çoğul bildirim sistemleri ve daha birçok gelişmiş sistem üzerinde sistemler geliştirildi.
- WordPress sitelerinizi Metarial Tasarım Halinde Hızlıca Jsonları Yazılır Ve Native Uygualamaları Yazılır.
- Forum siteleriniz Metarial Tasarım Halinde Hızlıca Jsonları Yazılır Ve Bildirim sistemli Üye Girişli Uygulamaları Yazılır.
- Youtube Kanallarınıza öze uygulamolarl Metarial Tasarım Halinde Android Youtube Apisi kullanarak Ve Bildirim sistemli Yazılır.
- Native Projeler uygulama yayınlandıkdan bir ay sonra gelen crash raportları ve ısınma istatislikleri doğrultusunda güncelleme çıkarılır.
- Json veriler çekilen uygulamlarda internetsiz ortamda son veriler yüklenir durumda kullanıcıyı karşılar(Facebook , Twitter)
- Tasarımı benmi yaptıracam siz mi yaptıracaksınız o konuda anlasma sağlanır.(ufak caplı tasarımları ben de yapabilirim).
- Ücret konusulur üstteki 2 madde üzerinden.
- Ödeme %30 ön ödeme alınır iş bitiminde ise %70 alınır.(tasarımı ben yaptırırsam %30 da tasarım bittikten sonra ödeme alınır %40 iş sonu alınır).
- Demo gösterdikten sonra size (uygulama iceriğine göre )ortalama 3 gün süre verilir o sürede sistemi incelerseniz bulduğunuz hatalar 1 gün icerisin de giderilir teslim edilir.
WEBVİEW PROJELER
- Animasyonlu veya animasyonsuz Splash ekran
- İstediğiniz takdirde Slide Menü (Sol Menü) eklenir ve belirlediğiniz linkler yada site üzerindeki kategoriler otomatik çekilir.
- Swipe to Refresh (Sayfayı yukarıdan aşşağı çekme özelliği ile yenileme)
- Admob reklamlarının istediğiniz yerlere yerleştirilmesi
- Uygulama Üzerinde çoğul bildirim sistemi
- Tamamıyla Google sevdiği Meteryal Dizayn göre ayarlanması
- HTML 5 Video player tam ekran desteği
- Youtube gibi sitelerin botları yazılarak video ve mp3 indirme sağlayan sitelerde downloand işlemi yapılır.
- Adsense reklamlarına tıklamalar için özel kodlamalar
CODECANYON , FLİPPA VB UYGULAMA DÜZENLEMELERİ
- Codecanyon , flippa vb sitelerden aldığınız java uygulamalar editlenir.
- Benden istediklerinizi detaylı sekilde bana txt halinde gönderirsiniz.(tüm detaylarıyla.)
- Yukarıda belirttiğim native kısmından istediğiniz herşey uygulama içine eklenebilir.
RADYO UYGULAMALARI
- Animasyonlu veya animasyonsuz Splash ekran
- İstediğiniz takdirde Slide Menü (Sol Menü) eklenir ve belirlediğiniz linkler yada site üzerindeki kategoriler otomatik çekilir.
- Admob reklamlarının istediğiniz yerlere yerleştirilmesi
- Arkaplan Bildirim Servisinde Oynatma / Durdurma
- Yukarıda belirttiğim native kısmından istediğiniz herşey uygulama içine eklenebilir.
DESTEK =>
En cok önem verdiğim konu bu ..
- Eğer uygulamayı beğenmezseniz size asla teslim etmem siz beğenene kadar uğrasım.
- Eğer Yazdığım uygulamada yada webview projede benden kaynaklı sorun varsa ömür boyu beni arayabilirsiniz ve aradığınız 2 gün icerisinde (tatil vs gibi durumlar haricinde) hata ücretsiz düzeltilir..
NOT => taahhüt ediyorumki benimle calısan bi daha beni bırakamayacaktır..
iletişim : pm lütfen , skype:enes.zorkol
Merhabalar;
kendisine özellikle çok teşekkür ediyorum.Çok kaliteli iş çıkardı.Google Maps apisini kullanarak tam istediğim tarzda proje üretti.Çok kaliteli iş çıkardığının altını çizmek istiyorum.Hemde 1-2 gün gibi bir sürede.
Bu arkadaşın androidde yapamayacağı olay yok gibi

ben öyle izlenim aldım ve ne istediysem anında yapıldı,bu aşamalarda da tüm bilgilendirmeleri eksiksiz yaptı.
Allah razı olsun kendisinden,her türlü soruma da içtenlikle cevap verip yardımcı olduğu için,ayrıca teşekkür ederim
tek gelime ile arkadaş işinin ehli
çok uzun zaman olmadı tanışalı ama gerçekten samimiyeti ve yaptığı işler ile arkadaş tam bir uygulama geliştiricisi
projemi anlattım yaparım dedi başladık kısa bir sürede uygulamanın hakkını verdi,uykusuz kaldığı günleri bir ben bilirim hangi öneride bulunduysam dinledi, öneri sundu, çözüm buldu, hatta ve hatta aklıma gelmeyen ama olması gereken bir sürü şey söyleyerek uygulamaya can kattı
aslında gerçekten yazılacak çok şey var ama açık ve net söyleyeyim gözünüz kapalı projenizi teslim edin sorunsuz teslim etsin
Tekrardan teşekkür ederim, Allah razı olsun
Bu başlığın sahibi bugüne kadar tanıdığım insanlar arasında işine en saygılı olan kişi. Idealleri olan, gelecek vaadeden bir coder... Gece gündüz demeden çalıştı, istediklerimi harfiyen hazırladı, fazlasını bile yaptı. Şimdi, kendi adıma çerez bir iş olan projeyi yayına aldık ve hala da uğraşıyor, çalışıyor. "Olum yarın bayram bırak artık" desem de "önce iş abi" diyerek beni bir kez daha hayrete düşürdü.. Sırada yeni projeler, yeni uygulamlar var. Teşekkürler Enes, eline koluna, emeğine zihnine sağlık.
Arkadaş alanında en iyilerinden birisi. Çok detaylı bir işi kısa sürede eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde tamamlayıp teslim etti.
Ve fiyat politikasıda cidden çok adaletli.
Aldığı parayı sonuna kadar hak eden bir arkadaşımız.
Biriyle çalışmaya başlamadan önce mutlaka @phpyazilim ile görüşün.
Mobil uygulama = phpyazilim diyorum. Başkada bişey demiyorum
ben böyle kaliteli bir arkadaş ile calıstıgımı hatırlamıyorum android uygulamalarınızı gözünüz kapalı teslim edebilirsiniz işinin ehli bir o kadar başarılı ve bir o kadarda yardım sever bilgi paylaşır gece 1-2 fark etmeksizin teknik destek saglar her sordugunuz soruyu cevaplar mükenmel bir insandır kesinlikle
NOT => taahhüt ediyorumki benimle calısan bi daha beni bırakamayacaktır..
sözü kesinlikle dogrudur ilk işi teslim eder etmez hemen ikincisi verildi ve o iştede mükemmel bir iş cıkardı isteklerimizi fazlası ile yaptı
3. ve 4. işlerimizde görüşmek üzere gercekten herşey için çok teşekkürler
Enes bey ile gerçekten güzel bir iş çıkarttık. Kendisi işinin hakkını veriyor gerçekten. Tüm isteklerinize çözüm üretmeye çalışıyor. Sağolsun iki gecedir sabahlara kadar uğraştık ve emeğimizin karşılığını aldık. Emeğiniz ve çabanız için teşekkür ederim.
hizmet satın alındı.Öncelikle arkadaş oldukça bilgili, uzman ve yardım sever.Hoş bi sohbeti var.Benim oyunu amamen değiştirdi mükemmel yaptı.Ayrıca oyunu indirmeye yönelik oldukça bilgiler ve yöntemler gösterdi.Burdan teşekkür ederiyorum.Yeni projelerimde de arkadaşla uzun süre devam eder inşallah.Selametle...
Not:Ücret dışında esktra özelliklerde ekleyerek bizi sevindirdi.Burdan tekrar Teşekkür ediyorum
Arkadaşa iki adet iş verilmiş, çok kısa sürede tam istediğim gibi teslim etmiştir. İşini ve ne yaptığını bilen bir arkadaş. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
Arkadaş ile Android uygulama yazıldı. İşinde özverilidir. Kendisine burdanda teşekkür ediyorum gecenin 3 bucugunda başlayıp sabahın 6'sında bitirdiği için.
Arkadaş çok sağolsun gece 2:00 da işi teslim etti. Benim için play hesabına yükledi. O sordu ben söyledim böyle olsun şöyle olsun mu sanki bir masada çay içtik gibi uygulama düzenledi. Başka büyük bir iş için kendisi yarın arayacağım. Velhasıl kelam pırlanta gibi biri. Bakan büyütenden bu yaşa getirenden Allah razı olsun.
Kendisi çok ilgili, bilgili ve ışık hızında çalışan birisi. Güven konusunda sıkıntı yok. Teşekkür ederim.
2 Saatde uygulamayı hazırlayıp teslim etti kardeşim eline sağlık.
İşinin ehli bir arkadaş.
Kendisiyle çalıştım gerçek anlamda son derece ilgili ve profesyonel bir arkadaşımız. Teşekkür ediyorum kendisine
Arkadaşlarla bir çok proje üzerinde birlikte çalıştık. İşlerinde çok başarılılar ve ilgililer, gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.
uygulama yaptirildi kaliteli tesekurler
ARkadaşla iş yapıldı. İşini gerçekten hakkıyla yapan bir arkadaşımız uygulamayı yaptı hatalarını giderdi sorunsuz teslim etti.
Enes hocam kabul edilmeyen, baskalarının da kabul ettiremedigi uygulamayı kabul ettirdi. İşinin ehli olduğu çok belli
Arkadaşa çok teşekkür ederim. Her şeyi sorunsuz yaptı ve ekstre talebi de çevirmedi. Gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.
Arkadaşa uygulama işi verildi ve çok güzel yaptı. Tam istediğim gibi oldu. Bundan sonraki çalışmalarımda arkadaşla çalışacağım. Bunun garantisini de yapacağım Trade Skorlarında göreceksiniz. Teşekkürler.
Bir adet uygulama yaptırdım, sorduğum her soruya sıkılmadan yanıt verdi çok teşekkür ederim, umarım hayırlı olur.
Arkadaşa buildbox çıktısı eclipse oyun editlemesi yaptırıldı ilk android oyun denememde çok yardımcı oldu allah razı olsun. Ödemesini eft geçtim tekrar çalışıcaz inşallah. Tavsiye ederim.
Android IAP konusunda destek aldım ve sağolsun sayesinde sorunsuz bir kurulum oldu. Teknik desteğe ihtiyacı olan / kurulum yaptırmak isteyen herkese kesinlikle öneririm.
Codeconyon'dan aldığımız uygulama Türkçeleştirildi ve düzenlendi.
Arkadaş her zamanki gibi işinde çok hızlı teşekkürler.
1 haftalık uygulamayı 1 günde yaptı. Teşekkür ederiz. Tavsiye ederim hızlı ve güzel kodlamadan dolayı
arkadaşla 1 uygulama için anlaşıldı gerçekten çok iyi birisi iki taraf içinde hayırlı olması dileğiyle...
Bir uygulama işi daha verildi. Daha öncede yazmıştım sürekli çalıştığım arkadaş. Gereğinden fazla destek verdiğini biliyorum ve görüyorum. Lisanslı alacağım müzikleri bile bana kendisi ÜCRETSİZ sağladı.
Güncelleme konusunda anlaşma sağladık, jest içinde buradan ayrıca teşekkür ediyorum.
Arkadaş benim işimi başarı ile teslim etmiştir. Teşekkür ederim
İş verildi , teslim edildi teşekkürler.
Uygulama düzenleme işi verildi ve biraz geçikmesine rağmen sorunsuz bir şekilde tamamladı.
Codecanyon'dan aldığım bir uygulama ve bir oyun için edit işini teslim ettim. İyi yapmışım

Arkadaş gayet başarılı ve oldukça hızlı bir şekilde sorunsuz işimi teslim etti. Bundan sonraki tüm çalışmalarda arkadaşla iletişime geçeceğim.
Teşekkür ederim, ellerine sağlık...
Android uygulama derlendi ayrica icerik botu yazdirildi çok yardımcı oldu eline sağlık
Oyunu bitirip playe yüklemesi yapıldı. Saolsun ilgili ve sabırlı bir arkadaş. Gece kaynak kodları verdim sabah uyandığımda playde hazır durumdaydı. Elinize sağlık.
uygulama duzenlettirildi tesekurler.
Arkadaşa bir adet webview uygulama yaptırılmıştır, her soruma sıkılmadan cevap vermiş ve ilgilenmiştir. Ayrıca isteklerinizi geri çevirmiyor, tavsiye ederim.
Webview Proje yaptırıldı ilgili ve bilgili bi arkadaş teşekkür ederim
Webview & Push Bildirim yaptırıldı teşekkür ederim.
Çalışmayı biraz süre olarak geç bitirsek de ilgili, sıcakkanlı ve çözüm odaklı şekilde tavrı ile çalışmamızı tamamladık. En kısa sürede tekrar çalışmak dileğiyle.
Android webview yaptırıldı gerçekten başarılı elinize sağlık.
2 Adet Webview uygulama yaptırılmıştır. İlgili ve güvenilir bir arkadaştır. +Hızlı.