cculha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TR'de böyle eleştiri aldınız diye yurt dışı sevdanızdan vazgeçmeyin derim.

Aksine yurtdışında ne kadar başarılı olabileceğinizin göstergesi olarak bakmalısınız.

İyi çalışmalar dilerim.
Vazgeçmiyoruz. Aksine inatlaşmaya getiriliyor işler. Bu yüzden zaten Türkiye'de ciddi bir yol aldık son 2 ayda.

İlginize çok teşekkür ederim. İnşallah gerçekten iyi bir şeyler yapabileceğiz.

Sizede iyi günler dilerim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:21:24 -->-> Daha önceki mesaj 01:19:36 --

Malikcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

resimde görülen tıklama 1836
ve link tl 'nin saydığı rakam :

ve 31 tekil olduğu iddia edilen sayaç
gerçekten yeter artık!
tosunkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben de bıktım artık, siteyi vs de yenilediler ama sayaçlar berbat ötesi. 1 linke hem bc hem linktl ekliyorum. bcdeki sayım 100 ise linktldeki 30 oluyor. sayaçlar rezil. paypal kapanınca ödeme limitlerini de arttırdılar 100 tl olmuş. nasıl getiririm bilemiyorum artık.
CiftciDesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bc.vc çok daha iyi sayıyor, bunun hepimiz farkındayız sanırım. Fakat acaba kazanç olarak durumlar nasıl? Yani bc.vc mi link tl mi daha iyi kazandırıyor?
RadloF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3k hitli siteme ortalama günlük 2,3 2,1 dolar veriyor
CiftciDesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tamamdır, teşekkür ederim.
taamtaam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Link tl kullanmayı bıraktım ) fiyasko
hayaliadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bc.vc kadar güzeli yok 6k hite 10 dolar para veriyor
2 sistemide denemiş biri olarak konuşuyorum bc.vc de günlük 10 k indirme alırken 18 19 dolara kadar para aldım.
Ertesi gün aynı hitle link.tl kullandım
analistikler aynıydı hiç kullanıcıda değişiklik olmadığına eminim.
saydığı indirme hiti 4k idi bunu nasıl açıklıcaksınız ? günlük minumum 10k indirme alıyorum. Yani ertesi gün indirme de değişiklik oldugunu sanmıyorum.
McCoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bc.vc üye oldum fakat yaklaşık 1 aydır onay kodu gelmedi yeni üye almıyorlar mı artık?
Gece 12 de linkleri ekleyip görselleri bu konu altında paylaşacağım iyi günler
MeSsO_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Link.Tl nin cmp ücreti nedir ortalama peki ?
Violette adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamdaki uslupa bak begenmiyorsanız kullanmayın diyor. Arkadaşım bu insanlar olmasa sen bir hiçsin bunu unutma, müşterilerine duzgun yaklasman gerekirken oraya buraya git diyorsun, anlasilan paraya doymussun.
Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye de ticaret anlayışı...
1. İlk oluşumda efendim,beyfendi,kardeşim.
2. Biraz kazanınca, sanırsın Ali Ağaoğlu.
Hata bu adamlarda değil bunları kullanıp kendini ezdirenlerde.
omer1907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu nasıl bir üslup yahu! Tam hangi firmayı kullanayım diye araştırma yapıyordum. Hangi firmayı kesinlikle kullanmayacağımı buldum.
Hatta hiç çekinmeden paylaşıyoruz!

@hayaliadam
Bu kişinin misal neden hakkımızda açılan bir çok konuda yorumu var! Beğenmediysen 1 kere belirtirsin. Bunu her konuda gelip belirtmenin mantığı nedir? Hayır bizi kötülerken bir taraftan da bakıyorsunuz sürekli başka bir sistemi övüyor!

Benzer başka bir sistem içinse bir üye sistemin ödeme yapmadığını söylediği zaman verdiği cevaba bakın!

Tamam sana yapmış olabilir ödemeyide o kişiye yapmamış. Orada olumlu göstermeye çalışırken gelip burada tam tersi kötülemek adına 3 tane mesaj atmanı neye yoralım?

Ayrıca ekran görüntüleri atmanı bekliyorum. Sistemdeki panelin ve hesap bilgini gönderirsen eğer kontrol edelim hem. Bakalım kaç ziyaretçi kaç TL vermişiz. Biz iddamızda eminizde sen ne kadar samimisin görelim!

Piyasadaki bütün sistemlerin kazançlarını kontrol edip sırf büyüme iddamızdan dolayı neredeyse 0 kârla çalışıyoruz son 2 aydır. Bu sebeple hiçbir sistemin bizden daha fazla kazanç sunduğunada gram inancımız yok.

Neyse ekran görüntüleri de ortada. Önceden de yorumlarınızla konularımızı şenlendirmişsiniz. Teşekkür ederiz.

İyi günler.