HOPE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1) Partnersiz bi kanalı doğrulamak imkansız ötesidir. İmkansızda diyebiliriz
2) Eğer özgüne devam edecekseniz WediaCorp'a girmenizi şiddetle öneririm. Hazır izlemenizde var. Wediacorp sayesinde daha fazla kitleye sahip olabilir ve tanınabilirsiniz.
3) WediaCorp kategori ayrımı yapmıyor. İster oyuncu olun, ister vlogger, ister php anlatın, isterseniz boş boş video yapın farketmiyor. Yeter ki özgün olun ama içerik üretin. Adsense ile WediaCorp arasında büyük bir fark vardır. Normal olarak Adsense ile diğer Partnerler arasında çok büyük farklar var.
Adsense sizi 1 hatanızda affetmez.
Savunmaz
Basar banı geçer.
Partnere bağlı iseniz ve siz o durumda mahçup iseniz sizden sorun kaynaklanmıyor ise partner sizi son nabzına kadar savunur ve herşeyi yapar. Ban yeseniz bile açtırır. Partner candır. Tabi burda partner seçiminde çok büyük bir önem var. (Bazen sırf bu geçmiş yaşanmışlık bilgilerim oldugu için forum kurasım bile geliyor ama bu zamana kadar 10 tane site açmışımdır hep yarı yolda bırakmışımdır. Ekip olmayınca tek tabanca insan sıkılıyor ve bırakıyor. Bence..)
4) Hatırladığım şartları şunlar;
En az 3 Aylık Kanal olması
1 Ay içerisinde toplamda +1000 izlenme almış olan videosu olması
+100 abone sayısı
istiyordu. Bi ara kendi kanalımı partnere sokucaktım. Sonra bıraktım.
Fakat tekrardan özgün olarak başlıcam ve WediaCorp'a giricem.
Çok Teşekkürler hocam.