@AlisverisTreni; grupla neden ilgilenmiyorsunuz?
@esrae; izin istemiş ve bugün hala listede duruyor,
@GalipErdem; yorumlar eksik geliyor demiş keza banada öyle ancak bir kez bile sormamışsınız. Bugün ayın 17'si en son 11'nde tabloyu düzenlemişsiniz ve bana telafi yazmışsınız ki grup açıldığından beri
eksik günüm ve görevim olmamasına rağmen keyfî olarak telafi yazılmış.
Kontrol ediyorsunuz diye gezinti yapmamanıza insiyatif göstermek istedik fakat ne kontrol yapıyorsunuz ne yanıt alabiliyoruz. Lütfen grup ile ilgilenir misiniz?
@cwlerde; ,
@Emsade; ,
@BoraBozdogan; ve diğer arkadaşlar sizlerde durumu fark ettiniz mi bilmiyorum? Tamam çok yüksek düşüler beklemiyoruz ancak alexa durumumuz stabil bile değil, sürekli 100-200 düşüyor. Bazılarınız 4k'da iken şuan onları 7k'da görüyorum. Sizce de bir anormallik yok mu? Sizlerde birşey söyleyin arkadaşlar burası aynı zamanda tartışma platformu.
Tamam alexa düşürmek çok mühim bir iş olmayabilir fakat ben ve benim gibi birkaç arkadaş şirketlerin sitesini yönetmekte ve alexa değerlerini rapor olarak sunmakta. Doğal olarak memnuniyetsizliğin olması bizi mağdur ediyor.
Bu arada kimseye gezmiyorsunuz yorum gelmiyor diye şahsi olarak ithamda bulunmuyorum, sadece kontrollerimiz yapılmıyor demek istiyorum.
Herkese hayırlı işler/cumalar dilerim.