Merhaba arkadaşlar , Mubarek gunler bitmeden cevrenizde ihtiyac sahibi 10 aileye Ramazan Paketi hediye etmek istiyorum burada sizlerde aracı olursanız çok sevinirim.Metro , Bim Carrefoursa vs size yakın süper marketi bana söylüyorsunuz bende orada mevcut ramazan paketlerinden kendi bütceme uygun olanının ücretini size gönderiyorum sizde alıp ihtiyacı olan kimseye götürüyorsunuz.Her ikimizde bu güzel hareket sonrası kazançlı çıkıyoruz : )
Şimdi isterdim daha fazla kımseye yapalım bu işi fakat bütçem bu kadar .
Arkadaşlar sizlerden ricam konu altında çevresinde (kendisi de ) olabilir gerçekten ramazan paketine ihtiyacı olan kımselerin yazması.
Hayırlı Ramazanlar.
- - - - güncelleme 1
@Cycl0ne de 5 ramazan paketi ile destek veriyor çok teşekkür ediyoruz.
15 Ramazan paketimiz mevcut.
- - - - güncelleme 2
Ankara'ya 8 adet ramazan paketimiz gitmiştir 3 üni evine 5 adet ortaokul-lise kardeşimizin ailelerine götürülecektir.Aracı oldugu için @apache üyemize çok teşekkür ediyoruz.
Kalan paket : 7
- - - - güncelleme 3
R10 içerisinde bana ulaşan bir üyemiz 5 adet paket yardımı yapacağını söyledi kendisine çok teşekkür ediyoruz .
Kalan paket : 12
- - - - güncelleme 4
iki paket daha gonderildi yardımcı olan üyelerimiz @emrekarabulut ve @ares88
kendilerine çok tesekkur ediyorum.
Kalan paket : 10
- - - - güncelleme 5
güzel haberler gelmeye devam ediyor bir üyemiz 10 paket daha listeye eklememi söyledi kendilerine çok teşekkur ediyorum.
Kalan paket : 20
- - - - güncelleme 6
bir adet Mersin/Anamur'a gönderiyoruz yardımcı oldugu için @onlinecihan a çok teşekkür ederiz.
Kalan paket : 19
- - - - güncelleme 7
@emrekarabulut kardeşimiz vasıtası ile 1 ramazan paketi daha gönderdik tesekkur ediyoruz.
Kalan paket : 18
--- guncelleme 8
bir paket de izmire gonderdik şükür
Kalan paket : 17
Merhaba hocam;
Allah yardımlarınızı kabul eder inşallah.
https://www.facebook.com/groups/1448...25186/?fref=ts
Bu derneği kuran arkadaşlar yaklaşık 4 aydır her gün yardıma ihtiyaç olan aileleri buluyorlar ve birebir kendileri neyin eksik olduğunu tespit edip yardım ediyorlar.İsterseniz bi ulaşın kendilerine.