Thunderbolt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,

Facebook bölümünde özellikle onaylı sayfa işlemleri ile alakalı olarak konular açılmaktadır ve bu konular ticarete döküldüğü için bende kendimce bu konuyu açarak yapamayan ve başarısız netice alan arkadaşlarımıza yardımcı olması için bu anlatım makalesini sizin için yazmak istedim.

onaylama işlemi başvuru kısmını yapmadan önce samimi olarak sayfanızın onaylanabilme ihtimalini göz önünde tutarak bu işlemi yapmanızı tavsiye ediyorum. facebook ve facebooku ticari amaçlı kullanan hemen herkesin sahibi olduğu sayfaların onaylanmasını ister ve bununla bağlantılı olarak günde yüzbinlerce kişi bu başvuru işlemini yaparak olumlu-olumsuz olarak netice almaktadır. kısacası sayfanızın gerçekten onaylanacağına inanıyorsanız aşağıda adım adım olarak anlatacağım işlemi yaparak 1 netice alabilirsiniz.

sayfanızın adı ve kategorisi ile sayfanızda paylaştığınız içeriklere özgü olmalıdır başvuru yapmadan önce bunu belirtmek istiyorum. örneğin sayfanız sporcu ile alakalı kategorisi ve içeriği fakat siz sayfanızda anlamsız içerikler paylaşıyorsanız örneğin 1 komedi videosu yada sözedebiyat ile alakalı 1 fotograf vso zaman bunu düzeltin ve sayfanızla alakalı içerikler paylaşmaya özen gösterin . başvuru yapıldıktan sonra facebook mentions ekibi öncelikle sayfanızın içeriğine kategorisine bakarak inceleme yapar .

ikinci olarak yine başvuru yapmadan önce sayfanızın ayarlar kısmını düzenlemeniz gerekmektedir . çünkü bu düzenlemeleri sayfanızın fanları görmek zorundadır sebebide onaylı sayfaların tanınmış-ünlü vb gibilerine ait olduğunu düşündüğü için facebook bu ayarların sayfanın hayranlarına acık olarak göstermek ister.

ayarlar kısmındaki şu kısımları kontrol edere düzenleyin.

a-Start Date kısmını o ünlü kişi yada website yada tanınmış kişi hangi yıl kurulmuş ise yada ünlü -işletme .website vs ise başlangıc tarihini girin.
b- Short Description -kısa açıklama
c-Impressum -künye
d-Long Description-uzun açıklama
e-Bio-biografi. kişi yada kurum hakkında bilgiler
f-Awards-ödüller
g-Personal Information- kişisel bilgi
h-Personal Interests -kişisel ilgi alanı
ı-Phone
i-Email
j-Other Accounts- diğer hesaplar
k-Website
l-Affiliation-üyelik

bu kısımları sayfanızın hakkında kısmına giderek eksiksiz olarak doldurun.

daha sonra onaylatma işlemi için formu açacağız

https://www.facebook.com/help/contact/290793004429043

bu formu kişisel hesaplarınızdan açabilirsiniz ayrıca herhangi 1 proxy vb. değişimine gerek kalmadan açabilirsiniz.yani düzenli olarak giriş yaptığınız hesaplarınızdan normal olarak açabilirsiniz.

http://prntscr.com/bgveyf

bu kısımda yapacağınız ilk işlem sayfanızın dil ayarlarını türkçeden eng (us) olarak değiştirmenizdir.

dil değiştikten sonra ilk secenekde onaylatmak istediğiniz sayfanızı secin
ikinci kısmıda yukardaki ss deki gösterdiğim gibi en son seceneği işaretlemenizdir.
son olarak ise açıklama kısmına şunu yazınız resmi 1 yazı yazarak ve ingilizce olarak

Hello Mentions team :

I am Mustafa ..

I would like you to verify my fan page . we have all documents and we send you as pleasure which documents you want than me

bunu yazın ve altına ise sayfanızın kategorisi ne ise ona uygun belgeleri ve site vb linkleri alt alta sıralayarak ekleyin . yani bu kısmı elinizde ne var ise hepsini ekleyin .gönderikten sonra kısa 1 cevap gelecek ve siz fazla değil 24 saat bekleyeceksiniz. 24 saat içinde size olumlu-olumsuz olarak dönüş yaparak destek kısmından size yanıtlayacaktır.

yukardaki işlem dışında yine başka 1 yöntem daha anlatacam .

1 tane yeni yada facebook kayıtlı olmayan mail hesabınız olması gerekiyor. gmail - yandex en uygun olanlarıdır. yada yeni 1 tane gmail-yandex acabilirsiniz. acarken mail adresınızı kullanıcı adı kısmına türkçe olmayan 1 isim yazınız. örnek olarak yabancı 1 isim yada karakter olabilir. örnek vermek gerekiyorsa johnsmith@yandex.com yada johnsmith@gmail.com vb gibi 1 yeni mailde oluşturabilirsiniz.

mailiniz hazır ise chrome browser'dan zenmate eklentisini indirip kuruyor ve çalıştırıyoruz. zenmate for zenmate yazarsanız google da hemen çıkar zaten.
zenmate eklentisi çalışırken facebook sayfasını acıp kaydol kısmına gidiyoruz önce dili eng us yada eng uk yapınız ve ad soyad kısmına yabancı 1 isim yazın örnek verirsek siham mikhaeil yada bunun gibi adı soyadı yabancı olan 1 isim yapın.kayıt ol bilgileri doldurduktan sonra hesaba giriş yapın. hesabınıza gerçek 1 profil resmi ve 1 kapak resmi ekleyin öncelikle.
daha sonra hesabın bilgilerini doldurun . adres-iş-okul gibi yerleri usa -canada-avustralia gibi ülkelerden secerek yapın . örneğin yaşadığı şehir new york- memleketi newyork üniversite horward gibi yapın .

bunları yaptıktan sonra hesabınıza usa numarası ekleyerek onaylatın. bu usa numaraları ile alakalı olarak internette onlarca free veren site yada uygulamalar var . oralardan temin ederek yapabilirsiniz.

şimdi formu açıyoruz buradan :

https://www.facebook.com/help/contact/674019072673100

http://prntscr.com/bgvlh6

sayfanızı secip gönderiyorsunuz ve size destek kısmı açılacak hesabınızdan
bu kısımda https://www.facebook.com/support/

bu kısımda ilk gelecek cevaba yanıtla diyerek acıklama kısmından yukardaki ilk yapılan işlemdeki gibi resmi olarak 1 metin yaparak başvuru isteğimizi iletiyoruz ve sahibi olduğunuz ne kadar document -belge -link vb var ise alt alta yazarak ve ekleyerek yapıyor gönderiyoruz.

buradan ortalama 1 hafta ıcınde yanıt alabilirsiniz olumlu veya olumsuz olarak.

ben sizlere nasıl başvuru öncesi ve başvuru nasıl yapılıyor diye bilgi ve deneyimlerimi sizlere paylaştım .bundan sonraki adımlar sizin facebook a ne tür belge ve gerçek bilgiler sunulmasına bağlı olarak facebook ekibi size dönüş yapacaktır.

kolay gelsin .iyi forumlar.
yonettiğim gercek ünlü sayfası icin başvuru yaptım. Teşekkürler anlatım icin.