problem google analytics'de imiş arkadaşlar. sayım yapmıyor, google sıralamalarım yükselmesine rağmen hitler düştü sanıyordum ancak hitler artmış, şuan metrica kurdum ve normal seyrinde devam ediyor hitler.
merhaba, sürekli yükselen bir film sitem var. gece 12'ye kadar 4.9k tekil hiti gordum.
ancak 00.00 olduktan hemen sonra ani bir düşüş yaşadım şuan 3-5 hit geliyor ve google sıralamalarını farklı pc'lerden ve sitelerden kontrol ettim ve sıralamalarda problem yok. manuel işlem de gozukmuyor wm tools'da.
footer link almıştım geçen ay, dün süresi bitti ve kaldırıldı bunun etkisi mi sizce? bu kadar keskin düşüş olması ve google'da hit gelen kelimelerin sıralarını koruması normal mi?
ek: 7-8 saat once bazı dizilerin yeni bolumlerini eklerken ayrıca etiket ekledim o dizilere. bi kaç filmin link yapısını kısalttım.
info:siteadi.com
site:siteadi.com
bunlara baktım ve problem gozukmuyor
işin garip kısmı yandex'te de problem gozukmemesine rağmen hit çok az geliyor. normalde şuan 40-50 online oluyordu an itibariyle 3 kişi var. siteye erişimde de problem yok ki, ne olduğuna anlam veremiyorum.