multipower hocam en iyisidir 1600mg ek olarak spora baslamadan 10dakika önce ic spora basladikdan 5 ila 15 dakika arasida su tuketmeye basla su tuketmezsen bi yerden sonra bi anlamı kalmıcaktır ek olarak sporun yaptikdan sonra tavuk ye bol bol ye cok ye
o markaya ait bir tek
bu ürün var sanırım buda çok pahalı hocam. Ayrıca 1800 mg fazla gibi geliyor bana ben 1000 kullanmayı düşünüyorum.
Hardline tadı leş gibi. aldım çekmecede duruyor
Zero Shotlar var hem tadı iyi hemde 3000 mg. ama şişesi min 7 tl.
hangi ürününü aldınız hardline nın hocam 100mglık likit olanlardan mı? 3000mg fazla diye düşünüyorum hem yan etkiside olabiliyormuş ishal vs. o yüzden 1000likleri düşünüyorum.
sıkıntı olmaz kullanaabilirsin 2 senedir uğraşıyorum supplementler üzerine bilgim vardır.
1-) Markalar 3 aşağı 5 yukarı aynıdır
kilo verirken 1 ayda on kilo değil aylık 3-5 kilo arası verseniz daha iyi olur
bazı markalar pek etki etmiyor diye duydum hocam ben birde sağlık açısından da bilindik kaliteli bir marka almak daha doğru olur ama seçemedim bir türlü. Aylık 10 kilo fazla evet o konuda haklısınız bende 5 kilo gibi bir şey aylık olarak vermeyi planlıyorum inşallah.
Hardline l carnitine kullandım definasyon döneminde epey etkisini gördüm öneririm. Kas antrenmanına başlamadan önce 15 dk koşu 5 dk bisiklet yapıp ardından o günkü bölgesel idmanıma giriyordum. 1 ay da şişman olmadığım halde 7 kilo verdim. ( kas kütlesini koruyarak )
hangisini kullandınız hocam likit olan 1000liklerden mi?
Türkiye'de malesef supplementlere ilaçmış gibi bakılıyor. Bu nedenle özellikle vücut geliştirme ve diğer spor branşları çok ilerleyemiyor.
Ülkemizde ki çoğu insan streoid ile supplementleri birbirinden ayıramıyor.
Sorunuza gelecek olursak L-Carnitine, BCAA, Protein tozu, gainer , pre-workout hepsini kullandım. Hiçbirinin zararı yok ancak L-Carnitine ve pre-workout kalp rahatsızlığı olanlar için sakıncalı. Ayrıca her bir ürünün dönem dönem kullanım alanları var. Bilinçsizce kullanmayın.
Bilindik bir rahatsızlığım yok hocam fakat kalp ritmim 100 civarı oluyor benim normalden biraz daha hızlı bir sıkıntı olur mu bilemedim şimdi. Gerçi 1000mg kullanacağımdan aşırı bir etki yapacağınıda düşünmüyorum. Sizin önerdiğiniz kaliteli bir l-carnitine ürünü var mı işe yarayacak?