THY mi haklı siz mi haklısınız yoksa konudaki diğer arkadaşlar mı haklı bunun hakkında bir şey söylemeyeceğim. Yalnız ilk mesajdan beri takip ediyorum konuyu, çok agresifsiniz. Buradaki insanlara düşmancasına yaklaşıyorsunuz. Bu tutumunuzun sebebi ne? İnsanların yorumlarını almak istemiyorsanız neden "forum" sitesine konu açtınız? Bloglarda yayınlasaydınız bu yazınızı. Bir dahaki sefere öyle yapın.
" Emredersiniz, hata ettim hemen konuyu silip blog'ta yazayım" falan dememimi bekliyorsunuz anlayamadım, lakin istişare sınırları çerçevesinde konunun içeriğine uygun birşeyler yazmak yerine işi şahsileştirerek polemiğe dökmüşsünüz.Üstelik bir ibaremi kullanamadan (ki zaten cümlelerim gayet saygı düsturları içerisinde).Ben gerçekleri ifade ettim ama sizin nedenselliğinize bağlı olarak kafanızda oluşan THY imajı o kadar yukarıdaki yazdığım eleştiri algınızda seçicilik yaratmış olsa gerek.Hatta bu işte o kadar ileri gitmişsiniz ki beni r10'dan kovmaya çalışıyorsunuz.R10 size aitmiş gibi? Bu ifade tarzı ile devam edecekseniz yazmamanız daha hayırlı olur bunu rica edicem sizden.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:31:18 -->-> Daha önceki mesaj 12:26:21 --
thy'nin bana savundugum her konu basina mil kazandirma gibi bir kampanya sundugu dogrudur.
ama asikar bir sekilde yuksek oranla hatali oldugunuz halde goz gore gore firmalari sucladiginiz icin yorum yazmak istedim.
Ben yaşadığım mağduriyetimi yazdım, sizin zorunuza giden şey ne onu çözebilmiş değilim.Kaldı ki daha önce de belirttim kimin hatalı olduğu mevzusu sizin veya bir başkasının harcı değil.Umarım en kısa sürede benim yaşadığım bu mağduriyeti sizde yaşarsınız.Diyeceğim sadece bu.