Kanka bende ilk arabamı geçen sene aldım çok araştırdım corsa tek kapı alacaksan tamam ama 4 kapı alacaksan anca 98-99 model alırsın onu alacağına 98 polo almanı tavsiye ederim. Poloların bazı sıkıntıları oluyor yalnız özellikle tüpden dolayı araba tüp istemiyor. Onu göze alarak alırsan çok güzel araba. Yolda ayar vermediğim araba sayısı azdır. Uzun yolda 180 rahat görüyor. 3. viteste 140 görüyor zorlarsan. Çok seri bir araç. 20.000 civarı bu tarz bir araba alabilirsin 25.000 çıkarsan daha güzel araçlar var tabi.
eyw kanka

5 kapı olacak araç.
Fiesta, Focus, Corsa, Polo, Clio, Megane gibi bir araç alacağım büyük ihtimal. Sadece bu araç kaçmaz dedikleri bir araca denk gelirsem 25.000e çıkabilirim.
Renault eşten dosttan bulursam belki alırım. Tasarımları hoşuma gidiyor (bir tane 2008 megane buldum arkadaşta, temiz araç ama bütçemi aştı...)
Fiat, Peugeot, Skoda, Citroen (c3 hariç) araçlara pek bakmadım fazlada tavsiye eden yok. Bunlardan birini almaktansa Chevrolet de tasarım ve donanımı daha iyi araçlar var, fiyatlarıda uygun ama sonrasında bakım, parça işinde ne yaparım bilmiyorum.
Ne zor işmiş ya, araçtan fazlada anlamadığım için bir türlü şu olsun diyemedim. Herkesin övdüğü bir araç var