bazı kaynaklarda l-carnitine nin damar tıkanıklığı yapabileceğine ve ondan dolayıda kalp sorunu çıkartabileceğine dair bir ispatlanma olduğunu gördüm araştırınca. Doğru kullanmak çok önemli. Şeker tuz ekmek vb. şeyleri kestim 20dk yürüyüş/koşu üstüne güzel bir ağırlık idmanı ve ip atlama vs. yapıyordum öyle sallamasyon spor yapan birisi değilimdir ona rağmen zayıflamakta sıkıntı çekiyorum. Geçen yazdan beri 10 kilo verdim fakat yağlar bir türlü gitmek bilmedi. O yüzden son çare yine l-carnitine kullanmayı düşündüm çünkü 3 yıl önce kullandığımda ve haftada 3 kere spora gittiğimde yağ oranım ciddi şekilde azalmıştı. L-carnitine likit olarak sıvı kullanılanları tavsiye ediyorlar hem daha hızlı etki etmesi hemde emilim için vücüdu zorlama olmaması için. Siz hangi ürünü kullandınız kaç mg aldınız spordan önce hocam?
Hangi kaynaklar acaba? Yani bu ürün eğer ki damar tıkanıklığı oluşturuyorsa neden satışı yasak değil ?
bu ürünün damar tıkanıklığı yaptığına hiç inanmıyorum. ki bu su ile içiliyor , damar a enjekte edilmiyor... Kimyasal değil , toz değil

Yağların gitmesi ile ilgili birşey diyemem. Herkesin gen'i aynı değil.
aralık ta başlamıştım , 96 kilo ile şimdi 83... ben kardio bile yapmadım

Kimin ne tavsiye ettiği ile ilgili bir fikrim yok. Spor hocanıza danışın , benim kullandığım ürün:
https://i.hizliresim.com/0D141W.jpg