celalyesil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevap için teşekkürler hocam hatchback düşünmüyorum

Haklısınız hocam o kadar para verip yaşı büyük arabaya binmeye gerek yok. Lancer güzel araba çok hoşuma gidiyor ama benzinli olması eksi yönü lpg falan uğraşmak istemiyorum.

Piyasa son seçimden beri çok fazla arttı 90 model şahine adam 15 bin TL para istiyor. Üst düzey arabalarda bu sebepten iyice uçtu :/

Ford focus 3'e baya ısınmıştım ama gürültü ve direksiyon şikayeti çok fazla pek memnun değiller sizin gibi.

İnceleyim hocam bakalım

Opel insignia ve astra sedanlar baya hoşuma gitmeye başladı. Yakıt konusunda biraz tereddütüm var benzin olmasından kaynaklı. insignia ne kadar yakıyor hocam? Benim 1.4 linea 40-50 krş yakıyor benzinde.

Arazi taşıtlarına pek girmek istemiyorum hocam araç güzel yoksa

Sedanına baktım baya güzel duruyor. İşin ilginci yeni kasa aradığım özellikleri girince ankarada yok Şehir dışı falan bakacağız artık
yaklaşık 60-65 kuruş yakıyor kullanıma göre değişir, kuruş hesabı pek doğru olmaz benzinin litre fiyatı sürekli değişiyor 100km/9.5 ile 11lt arası gidip geliyor uzun yolda hız sabitleyici ile 5.5 6 lt ye düşüyor ancak insignia alacaksan 1.6 turbo 180 hp aşağısını düşünme çekiş sorunları var çünkü karoseri ağır bir araç kapısını açarken bile sağlamlığını hissedersin 2012 1.4tsi passat kullanıyordum öncesinde gerçekten arada dağlar kadar fark var şimdi kimse gelip vw fanlığı yapmasın insignia gerçekten çok iyi bir araç hele yüksek devirlerde o motorun ve turbonun sesi insanı kendinden geçiriyor yaktığı yakıt helal olsun dedirtiyor

performans / fiyat / donanım / konfor / sağlamlık bir arada arıyorsan başka seçenek yok gibi ama astra sedan düşünüyorsan alternatifleri var mesela donanımdan feragat edersen corolla düşünebilirsin ama şunu da belirteyim corolla nın en full ünde bile adaptif xenon far vs gibi bir çok özellik yok astrada var ve gerçekten çok faydalı bir özellik gereksiz lüks değil