20 dakikadan az kalmisti bir keresinde ve gec kalmistim kabul ediyorum (saate bakmistim en azindan). elimde bavul olmadigi icin ucaga binip binemeyecegimi sormustum. sansima o sirada ucaga engelli bir hastayi transfer ettiklleri icin ucak biraz rotarli kalkacakti istanbuldan.

sonuc bindim tabi ucaga kendi sucum oldugu halde. bavulum olsaydi binemeyecektim zaten o ayri bi olay.

havaalanlarinda yogunluk oldugu zaman ister istemez ucus saatinden en az 1-2 saat once havalanina gitmek 20-30 dakika da kapiya gitmek gerekli. bunu hepimiz biliyoruz sonucta. acikcasi saate bakmadim demeniz ve kanitinizin olmamasi sizi haksiz yapiyor ve koskoca firmayi bundan dolayi suclayamazsiniz.

misal avrupada ucus yapan RyanAir ile de benzer bir durumda kalmistim ama onlarin sistemi biraz daha farkli daha onceden cikti almaniz gerekiyor checkin yapip. ucusa yarim saat varken gittigimiz de ozellikle biraz gec kaldigimizi hadi gec kaldin en azindan cikti almis olsaydiniz iceri alirdik sizi dediler. e tabi ryanair kotudur demedik kendi hatamiz sonucta.