Cevap için teşekkürler hocam hatchback düşünmüyorum
Bende 2011 lancer sportback vardı. Sedandan farkı yoktu çok geniş ama o da dizel değil. Onun ayarında.
Dediğim gibi sizin istediğiniz fiyatlarda Toyota iyi bulursunuz. Alım satımı da iyidir. Wv passat falan hem temiz bulamazsın o fiyata hem de yaşı büyük olur gerek yok. O kadar para verip eski arabaya binmeyin.
E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklısınız hocam o kadar para verip yaşı büyük arabaya binmeye gerek yok. Lancer güzel araba çok hoşuma gidiyor ama benzinli olması eksi yönü lpg falan uğraşmak istemiyorum.
fieat egeanın benzinlisinin 55 bin lira oldugu bır ortamda araba almayın dıyesım gelıyor

Piyasa uçuk ötesi uçuk. Bana kalırsa 55 bin lira araba alınmayacak tek rakam. Çünkü bir üst seviyedeki araçların fiyatı biraz daha yukarıda. 50 55 bin liraya denk gelen araçlarda çok iyi değil.
Bu arada biri fiesta demiş. 25 bin km de benim araba. İllallah ettim. İçeri verdiği ses rezillik. Çok sert araç. +Titreme fazla. Full + dizel kullanıyorum hiç tavsiye etmem. Ford pişmanlık oldu bnm gozumde.
Piyasa son seçimden beri çok fazla arttı 90 model şahine adam 15 bin TL para istiyor. Üst düzey arabalarda bu sebepten iyice uçtu :/
Ford focus 3'e baya ısınmıştım ama gürültü ve direksiyon şikayeti çok fazla pek memnun değiller sizin gibi.
İnceleyim hocam bakalım
passat benzinli seçeneği koymuşsun eğer benzinli araç almayı düşünüyorsan donanıma konfora önem veriyorsan yakıt tüketimi sorun değilse ve gerektiğinde performans arıyorsan 2010 ve üzeri 1.6t insignia cosmo 180hp tavsiye ederim ben kullanıyorum ne verdiğim paraya ne de yaktığı yakıta acıyorum hiç pişman olmadım ikinci el piyasası canlı olsun diyorsan bişey diyemem
Opel insignia ve astra sedanlar baya hoşuma gitmeye başladı. Yakıt konusunda biraz tereddütüm var benzin olmasından kaynaklı. insignia ne kadar yakıyor hocam? Benim 1.4 linea 40-50 krş yakıyor benzinde.
Nissan qashqai 2011 model teknapack modelini araştırabilirsin. Çok ideal bir araç
Arazi taşıtlarına pek girmek istemiyorum hocam araç güzel yoksa
Sedanına baktım baya güzel duruyor. İşin ilginci yeni kasa aradığım özellikleri girince ankarada yok

Şehir dışı falan bakacağız artık