Hocam yeni bmw 1 serisi nasıl peki? Alırsam bu sefer dizel alırım diyorumda çünkü baya geziyorum senede 35 bin km falan yapıyorum. Konfor performans olarak ne diyorsunuz 1 serisi için?
bmw nin kullandığı zf şanzuman biliyorsunuzdur dünyanın en iyisi kabul edilir. mercedes g tronic 7 ileri bmw zf 8 ileri şanzuman ve çok konforlu. Performans konusunda hiç bir sıkıntı yaşamazsınız sürüş modları bulunduğu için araçta isterseniz performans isterseniz ekonomik bir sürüş sürme keyfini size sunuyor. Genel konfor olarak a serisinden iyidir. tabiki bunlar benim görüşlerim sizde test ederseniz ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
şahsi görüşüm a serisi mercedes ve cla serisi mercedes önündeki amblem olmasa başka bir marka çıkarsa çoğu kişinin tercih etmeyeceği bir araç olacaktır. a serisi c serisi e serisi s serisi dahi olmak üzere farklı modellerdeki birçok aracını bir şekilde test etmiş birisi olarak nispeten yeni c serisi ve üst segmentindeki araçları çevremdekilere önerirken a b cla serilerini kesinlikle önermiyorum eski mercedes kalitesini göz önünde bulundurarak.