metinciris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel site olmuş. Bence hafif çıplak erkek resimlerini değiştir.
2 ay sonra seni geçindirir.
tesekkur ederım hocam 4. ayımdayım hit 50 100 arası degısıyor onada bı care bulmam gereklı seo dan anlayan bı arkadas ayarlaı yapıverse cok ıyı olacak

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:26:17 -->-> Daha önceki mesaj 11:25:43 --

BoraBozdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam lokasyon kıbrıs sanırım ona bi bak.
ben pek nalmıyorum o ıslerden kıbrıs olunca ne oluyor ? bı sorun teskıl edermı

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:26:52 -->-> Daha önceki mesaj 11:26:17 --

edoan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
türkiye lokasyonlu ingilizce siteler iyi hit alabiliryor mu?
hocam ben pek anlamıyorum bı sorun teskı ledermı ederse degıstırmem gerekırmı ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:27:33 -->-> Daha önceki mesaj 11:26:52 --

Progressive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsenseden anlamam ama telden girdiğimde site logosu çok emanet duruyor,akşam eve geçince sana güzel bir logo yapayım,adsense konusuna hakim olan arkadaşların yardımcı olacaklarına inanıyorum
çok memnun olurum hocam sağol

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:28:23 -->-> Daha önceki mesaj 11:27:33 --

WebnetMasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
.
1. Böyle başlıkmı olur hocam ya

Findface Application which says ” show me someone’s photo, ı shall find it’s social media account”, reached a half million users

2. Sibedarı sabitlemişsin haliyle ziyaretçi deneyimi yok bu sitede aşağı doğru kaydırırken 3-5 konu sunmuş oluyosun.

3. Disclaimer & Advertisement sayfaların yok bunları aç ve doldur içini yada tamamen link olarak kaldır.

4. MOST POPULAR gereksiz bunun yerine belli bir kategori yada son eklenenleri göster.
en çok hit alanları listelemek diğer içerikleri kullanıcılardan gizlemektir.

5. Ana üst menüdeki TEST yazısını kaldır yada içini doldur.

İlk gözüme çarpanlar bunlar, sidebar olayı çok önemli bunu dikkate al
.
.
.
.
slidebar derken anlamadım hocam nasıl duzeltebılırım peki