Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi amacım kimse ile polemiğe girmek değil.
Saygısız ve hadsiz cevabınızdan anlaşılan sadece forex konusunda değil, başka konularda da tecrübe eksikliğiniz bulunuyor. Forex konusunda insanları etkileyecek her yorumunuzda benim de eksik olmasını dilediğiniz yorumlarımı görebilirsiniz. Çünkü sizin gibi yetersiz tecrübesi ile insanları yanlış etkileyen kişiler yüzünden para kazanma umuduyla forex piyasasında mağdur olan çok kişi gördüm. Yani amacım sizin sitenize hit çekme amaçlı link paylaşımınızdan öte...

İyi çalışmalar.

serdar555 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. 2800 kelimelik saatlerce uğraşılmış özet olarak ''çok dikkatli olun, şöyle eğitim alın, bunu yapacaksınız bakın girmeyin'' diyen makaleler yerine 20 kelimelik hızla yazılmış ve link verilmiş bir yazıyı '' değerlendirip sonuç çıkartan'' birine açıklama yapmama dahi gerek yok.

2. Yılların ustası vs. olmadığımı zaten belirtmiştim. Çalıştığım brokerlardan (2 tane) trade hayatım boyunca herhangi bir pislik görmedim, çıkıp yalan söyleyip milleti mi karalamam gerekiyor? Başkası gördüyse pekala çıkıp hakkını savunabilir, bu bana düşmez. Kendi adıma görürsem onu da çıkar yazarım, görmediğime yorum yapmam.

3. Bloğu açıp ve sizin çıkıp ''bir takip etsek'' lafınıza kadar kendi halinde forex yatırımı yapan bir yatırımcıydım. Yani, ya millet benim tradelerimi nasıl takip edebilir acaba diye düşünmedim, gereksiz bilgiler yerine başka eğitimlere önem veriyorum, zira bir şey satmadığım için siz başta kimseye bir şey kanıtlama ihtiyacım da yok.

Sonuç olarak ben bildiğim kadarıyla, ''tecrübem kadarıyla'', bu işten para kazanabiliyorum, siz de icraat yerine konuşmayı seviyorsunuz anladığım kadarıyla. Yıllardır internetten para kazanan ''site kur ordan kazan'', forex vb. türevi işlerde başarılı olabilen birine '' bloğunda yok şunu bunu aşma'' gibi tavsiyeler size ve sizin gibilerine biraz uzun gelir. Ben size burada herhangi bir tavsiye vermiyorum, siz de lütfen içi boş tavsiyelerinizi kendinize saklayın ve yazdığım, yazacağım şeylere yorumlarınızı eksik edin!

Verdiğim, vereceğim son cevaptır, boş işlerle uğraşacak gerçekten vaktim yok. Hayatta başarılar.