iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de reklam sevmeyen webmasterları anlamıyorum. Ekmek teknesine b*k atan tek sektör bizim sektördür herhalde. Reklam olmasa site açmanın amacı ne? İnsanlara faydalı olmak mı? 100 insandan 100'ü de adblock kullansa ne olacak peki? Premium üyelik şekline geçilse alacak mısın? Ben bu internet sitesinden faydalandım diye bağış attın mı hiç hayatında?

Bir cümleyi kurarken düşünüp öyle kurun. Reklamların olmasının bir amacı var. Ben internet sitelerimde adblock kullanan herkesi engelleyeceğim zaten. 7-8 yıldır r10 kullanırım 1 kere bile adblock ile girmemişimdir. adblock ile bir siteye girmek bana göre o siteye yapılan saygısızlıktır. Reklamlarını mı bğeenmiyorsun girme o zaman o siteye faydalanma daha az reklam olan daha faydalı site bulabiliyorsan ona gir.

Yanlış anlama sadece sana değil bu yazdıklarım. Senin gibi düşünen r10 da hatırı sayılır insan var.

Hocam yazdıklarınız karşısında saygıyla eğilirim . Bende faydalandığım bir siteden eğer adsense var ise sitede ya da farklı reklam platformu reklama bir kere tıklarım destek amaçlı.