Saate tam bakmadım dedim ama kastettiğim şey şu idi; 14:35 gibi Ahl'ye giriş yaptım, 10-11 dakikada ön gişeleri geçtim, 14:46 da kapının önündeydim ve uçuşum 15:10'da idi.Yani 23-24 dk vardı.
Lakin görevliyi bulamayınca bir sağa bir sola koşuşturdum kapıları kapattı dediler oradakiler.Geri kapının önüne geldiğimde saat kaçtı bilmiyorum.Görevli ile tartıştım vs vs.Dava açın demişsiniz de dava açmak bir işe yaramıyor.Dolandırılan bir sürü arkadaş var onların davasından birşey çıkmadı ki bundan çıksın.Ben mağduriyetimi anlattım sizinle paylaşayım istedim.Sizde dikkat edin gerekirse kullanmayın mağdur ediyorlar dedim.Ama hepiniz düşman kesildiniz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:53:09 -->-> Daha önceki mesaj 16:45:11 --
Hocam durumu yukarıda anlattım, ayrıca bize ne yoğunluklarından o onların sorunu bizi ilgilendirmez.Altından kalkamadıkları işi yapmasınlar o zaman.
Bakın siz aradaki yorumların birkaç tanesine dikkat ettiyseniz yaşadığım olayı doğruluyor çünkü adamlar yaşamışlar.Bunu bir kez daha sayenizde farkettim ki bizim milletçe her şeye eleştirel bakma düsturumuz var.Mağdur olan hep suçlu görülür.İlla sen bir şey yapmışsın denir.Çok ekstrem bir örnek vereyim; Kızcağızın biri tecavüze uğrar, neredeyse herkes kızı suçlu kabul der.Şöyle giyinmeseydi, böyle yapmasaydı başına gelmezdi der.
Burada yazıyorum diyorum ki bakın arkadaşlar THY son zamanlarda böyle bir halt yiyor dikkat edin sizinde başınıza gelmesin imkanınız varsa kullanmayın yok kullanacaksanız da çok dikkat edin diye.Saf'lık bende ki insanlar mağdur olmasın diye yazıyorum.Aslında suçlu benim en başından bu konuyu açıp insanları uyarmaya çalışarak.Şuan suçumu kabul ediyorum.
Tabi ki erken oradaysanız bundan sonraki adımlarımızı biz de dikkatli atmamız gerekiyor.
Yalnız hocam bir konuda uyarayım sizi buradaki yazılarınızdan dolayı şirket size dava açabilir, biraz daha dikkatli yazmak gerekiyor yanlış anlamayın sakın.