Heissenberg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar önceliklere herkese merhaba,

2 gün önce mizu sitesinden anneme parfüm almaya karar verdim. Fiyatlar çok uygun diye şüpheye düştüm fakat bir hata yapıp 180 tl ye Amor Amor parfümünü aldım. Parfüm dün evimize ulaştı fakat o da ne 10 tl ye DP benzeri yerlerden alacağınız parfümler daha kaliteli.Parfüm su gibi kokmuyor üstelik annemin kolunda kızarıklıkta yaptı. Şüphelendim CHECKCOSMETİC.NET sitesinden parfümün orjinalline baktım , parfüm 2014 Şubat üretimi. Yani ucuz satmalarının sebebi esansı geçmiş bozulmuş parfümleri müşterilere iteliyorlar. Müşteri temsilcisi şikayetim üstüne beni aradı birde dalga geçiyor diyor ki CHECKCOSMETİC.NET sitesi reklam sitesiymiş. Bak bak bak nasılda bilmiş. Arkadaşlar 180 tl üstüne bir bardak soğuk su içtim bildiğiniz dolandırıldım yani.
Bu konu hakkında yasal olarak nasıl bir süreç takip etmeliyim arkadaşlar konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.
E-ticaret sitelerinden Alınan Ürünleri Şartsız Koşulsuz 15 Gün İadesi var ürünü alırken kargo ücreti ödediyseniz kargo ücretini ödemeyerek iade edin eğer ücretsiz olarak geldiyse kargosu kargo ücretini ödeyerek iade edebilirsiniz. ondan sonra kargodan teslim aldıklarında kargo firması ile görüşün teslim belgesini isteyin eğer almazlar ise kargo firmasında kesinlikle iade almayın evraklarını hazırlayın tüketici mahkemesine gidin onlar düşünsun ondan sonra