Elimi şöyle rüzgara tuttum. Sonra bir baktım, birkaç seocuya değmiş. Hepsi ayrı parmakta esip gürlüyor.
SEO UYUMLU MAKALE ?
SEO UYUMLU İÇERİK onun adı.
Kullanıcı ne kadar kalıyor diye mi bakıyor Google?
Evet. O botlar içeriğin ne ile ilgili olduğunu da kullanıcı oturum süresinden anlıyor zaten. SEO uyumu denilince içeriğin anahtar kelime yoğunluğu, vurguların yeri ve biçimi, site içi linklemeler, kullanılan doğru görseller ve yerleşimler, videolar, konuyla ilgili aslında makalenin ana fikriyle uzaktan bile alakası olsa, bazı terimlerin ve alakalı sözcüklerin kullanılması gibi şeyler zaten hep boş. Biz aptalız, bunca sene o içerikleri google en iyi hangi sistematikte değerlendirip üst sıraya alıyor çözmek için onca emeği de boşuna verdik zaten...
Şimdi yeni neslin okuma alışkanlığı yok doğru dürüst.
Anlayıp sevecekleri dil ise "olm bu ne ya, ayshe nie böle yapio ki bana?" diyen embesil yazıları ve saçma dedikodu yazıları. Hadi sitelerimizi bunlarla dolduralım, Google bunları baz alıyor ya
Ah Onur Bey ah... Keşke lütfedip bir içeriği SEO uyumlu diye nitelendirmek neye göre yapılıyor iyice bir araştırma yapsaydınız. Muhtemelen seo uyumlu makale diye başlık atıp da, makale ne demek bilmeyen bir amatörden içerik aldınız, çöp çıktı, isyanınızı böyle dile getirdiniz konuyu açarken...