Böyle birşey yok,böyle şeylere inanmayın, ayrıca seo uyumlu makale nedir arkadaş

bi makale ya okunaklıdır ya da değildir bu kadar basit.
google daha translate'de çeviriyi yapamıyor,makale içi yazılanı nasıl anlayacak allah aşkına arkadaşlar etmeyin yapmayın
google'ın tek anladığı şey,ilgili makaleye google dan giden ziyaretçinin o sayfada ne kadar süre kaldığıdır, sadece buradan anlayabilir makalenin kullanıcıyı doyurup doyurmadığını.
Birinden makale satın almadan önce makaleyi ilk evvel okuyun,okumadan satın almayın, eğer akıcı ise,ilgili konuda ziyaretçiyi doyurucu ise alın geçin,yoksa kendinizin bile ilk paragrafta sıkıldığınız yazıyı boşuna alıp siteyi çöpe çevirmeyin.
sonra gelip buraya "ama benim içeriklerim hep özgündü niye sıralamada yükselemiyorum veya düşüyorum" demeyin.işte bu yüzden ilerleyemiyor ve geriliyorsunuz.
ekleme: şimdi bi sürü ilan var,işte sağlık makalesi,eğitim makalesi cart curt makalesi diye. bide ekliyorlar üniversiteli öğrenciden falan filan diye. kardeşim bir makaleyi sadece uzmanı olan insan yazabilir ve buda kullanıcıyı doyurur.yoksa matematik okuyan adam sağlıktan ne anlar