madonetr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle forumda birden çoğalan bu onay işlemi yapıyoruz başlığı altında twitter verified işlemi yapan arkadaşlara sesleniyorum, elinize bir tane verified formu gönderebilen bir hesap geçiyor hemen kendinizi profesyonel sanıyorsunuz işte yok şöyledir böyledir çoğunuzun hiç bişey bildiğiniz yok.
Birisi de işte demişki @verified hesabına dm atma gibi bi olay sunmuşlar ona da ücret istiyorlar. Ya hocam işine saygım sonsuz ne kadar profesyonelsin kimse bilemez ama burda apaçık milleti kandırma. "Verified Accounts" hesabı 2012'den beri tweet atılmamış ve belki hiç girilip bakılmıyordur bile. E hadi diyelim ki dmlere bakılıyor, senin konuna eklediğin göndermiş olduğun dmdeki süsleyip püsleyip işte arkadaşımdır şöyledir böyledir diye etiketlediğin adamın neden hala rozeti yok?

Herkesin işine saygım sonsuz ama bunu da gelip burda öve öve konular açmayın eline form gönderen hesap geçen herkes onay işinde profesyonelmiş gibi tavırlar sergiliyor. Eğer gerçekten profesyonelseniz form göndermeye para değil göndereceğiniz form için bir sözleşme yaparsınız diyelimki onaylanırsa 2 bin lira istiyorum diye eğer onaylanırsa alırsın paranı takır takır. Sizin yaptığınız basbaya para tuzağı işte form gönderirim 500 liraya red gelirse bile para iade etmem falan filan. insanları kazıklamaya yer arıyosunuz
KESİNLİKLE KATILIYORUM;

ONAY İŞLEMLERİ İÇİN https://www.r10.net/twitter/1607734-t...eferansli.html