ayda 3-4 uçuş yapıyorum . Pegasus onur air thy hepsini kullandım.
Başıma böyle bişi gelmedi fakat geçmiş olsun diyorum
4-5 sene önce kardan dolayı kalkamayınca bir otele gönderilmiştim ve başkası ile kalmıstım 150 tl gibi bilet ücretim 4-5 aya anca geldi.
Ama pegasus ile uçucam uçağın içi dolmuş gibi hocam. Onur sunexpress de aynen öyle thy nin uçakları gayet rahat. keşke 25 dk kala resmini çekseydiniz tazminatı alırdınız
Hocam sağa sola koşuşturmaktan o an çekemedim.Düşünsenize uçağınız kaçıyor, ramazanlık.Görevliler ortalıkta yok.Sağda solda bir çare arıyorsunuz.Bir L15'e bir danışmaya bir müşteri hizmetlerine derken baktım ki uçak ayrılıp gidiyor.O nebzeden sonra resim almakta çare değil.
Thy'de bu tür rezillikler bol olmakla beraber Ağustos 2014'te yaşadığınıza benzer bir rezillik benim de başıma geldi.Hava patlamış uçaklar kalkmıyordu.Hiç unutmuyorum bologna'dan geçiş yaptım istanbul'a.İnsanların durumun görseniz AHL'de yerde yatanlar, oturanlar vs. Yabancısı, Türkü hepsi perişan.Çok az bir kısmı (ki onlarda CIP muhtemelen) otellere göndermişler.Ekonomi sınıfı herkes gişeleri yıkıyor.Paramızı verin veya otel ayarlayın.Görevlilerden ses yok zaten çoğu kaçmış 5 gişenin 1'de ancak bir tane görevli var.Ne otel ne para ne açıklama.Öyle mağdur ettiler 1000 lerce insanı o günlerde.
Şükürler olsun ki biz şirket işi için gitmiştik ve masrafları şirketimiz karşılıyordu yoksa oteller ağzına kadar dolu hiçbir yerde yer bulunmuyor güç bela halkalı marriott'a istirahat ettik.
Ben çevremden ve kendi yaşamımdan THY'nin son zamanlardaki kurum şımarıklığını çok iyi biliyorum.Bir kurumun kalitesi en çok sıkıntılı zamanlarda belli eder kendini.Sözüm o ki son 2-3 yıldır Türk hava yolları iyice berbat hale geldi.Artık müşteri önemi sıfır.Bu problemleri reklamlarla ve sponsorluklarla egale etmeye çalışıyorlar ama nafile.Şikayet var'da bile ardı ardına yakın tarihli açılmış 2000 küsür şikayet var.Bu gidiş gidişat değil.