Basligi görünce hemen yazayım dedim.
1 hafta evvel aynı durum eşimin başına geldi. Sabiha Gökçen'den Ankara'ya gelecekti. Uçuşa 25 dakika kala kapıları kapattı. Üstelik onlarca müşterisini kapıda bırakarak. Kalan sürenin altını çiziyorum: 25 dakika.
Boş yere gidip 200 lira verip 1 saat sonrasına bilet aldırdı.
Hocam ben bu arkadaşlara durumu anlatamadım.Dandik bir filme sponsor olunca THY uçtu-kaçtı sanmışlar hepsi.Uzun uzun cevap yazacaktım hepsine baktım o kadar klon yazışmalar yapmışlar ve o kadar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşlar ki vazgeçtim.Çünkü anladım ki birçoğu hayatlarında uçağa bile binmemişler.Burada haybeden ahkam kesiyorlar.Garip olan şu ki Bu arkadaşların birçoğu şirketlerin gizli stratejilerinden de bi haber.Halbuki Lufthansa hava yolları bile yolcuların kahvaltı servisinden gizlice sadece 1 zeytin eksilterek milyonlarca dolar kar etti.
Thy şuan her seferde kapıları 10 dakika erken kapatarak en az 2 yolcuyu geride bırakıyor.Günde en az 350 seferi var.İki yolcunun bileti en az 400 tl eder.Ve bu uçağı kaçıran müşterilerin birçoğu tekrar thy'den ya yakın istikamete ya da yakın bir şehre tekrar uçuş alıyor.
350 seferin , 350 seferinde her uçuşta en az 2 yolcu kalsa.
200 seferdeki yolcular tekrar thy'den bilet alsa 400 yolcu yapar.Bakı 200 sefer diyorum 350 sefer bile demiyorum.En aşağı her bir yolcu 200 tl'den 400 yolcu 80.000 tl yapar.Bu günlük rakam.(Ki yurtdışı uçuşlarının bedelin yazmadım bile).Çarpalım bunu 30 gün ile aylık 2.400.000 tl yapar.Çarp bunu 12 ile 28.800.000 tl senelik havadan kar.Kimse kusura bakmasın aylık ve senelik bu meblağlar bütün şirketler için gayet byük marjlardır.
Aşağıda şikayet var linki var;
https://www.sikayetvar.com/thy
2205 Şikayet'e karşılık teşekkür %2

Şu forumdaki yazışmaları görünce benim için sadece hayalperestlik olan 2023 vizyonuna inanan insan sayısının neden çok fazla olduğunun farkına bir kez daha vardım.
Hayırlı günler,