onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşten anlamadıgın apaçık ortada kardeşim ..

Adam diyorki güvenlik kamerası güvenlik sistemi kurulumu montajı satışı yapacagım , adam güvenlik kamera sistemini tek başınamı kuracak yardımcı eleman olmadan ?

Yada adam güvenlik kamerasını eve yada iş yerine kurmaya montajına gidince dükkanı kapatıp öylemi gidecek montaja ?

Müşteri dükkana girdi telefonlar için ardında bir kaç müşteri daha girdi güvenlik kamerası yada elektronik ürün için adam hepsine 1 dk bekle bu müşterinin işi bitsin sanamı dönecem diyecek müşteriye ?

10 bin tl kirayı tabiki çok görmüyorum , ama 10 bin tl kira daha çok magaza , yada sıcak nakit para getirecek işler için daha uygun olmaz mı sencee ??

Kafe - giyim dükkanı - lokanta - dönerci vs gibi iş yerlerinde sıcak para döner ancak böyle yerlere öyle büyük kira ödenir..

10 tane tanımadıgın üyeye okut yazdıklarımı , senin yazdıgın mı mantık lı ? yoksa benim açıklamalarım mı ?

Ben burada iş yeri açmayı düşünen kardeşimiz için işin bilgimiz dogrultusunda sadece zarar etmemesi için bildiklerimi yazdım işten sogutmak için değil ..
Yeni açılan küçük bir dükkana 5 tane eleman birden almak çok mantıklı değil.Önce iş potansiyelini analiz etmek lazım.Ayrıca 5 elemanlık bir iş yapmıyor arkadaş.Dükkandan dışarı çıkılacak bir iş de değil.Diğer arkadaşın dediği gibi bunlar birbirinden bağımsız işler,hepsi ayrı uzmanlık gerektiren şeyler.5 tane eleman alacak olsa bile katma değeri yüksek bir iş yapmak lazım.