10 bin lirayı ne kadar çok görüyorsunuz. 5 eleman nedir yahu. Adam o dükkanı tek başına işletir. Sizin gibi düşünürseniz firma tabi ki batar. 5 eleman çalıştırmak kolay mı sanıyorsunuz? Kaldı ki o zaman orası dükkan değil mağaza olur.
İşten anlamadıgın apaçık ortada kardeşim ..
Adam diyorki güvenlik kamerası güvenlik sistemi kurulumu montajı satışı yapacagım , adam güvenlik kamera sistemini tek başınamı kuracak yardımcı eleman olmadan ?
Yada adam güvenlik kamerasını eve yada iş yerine kurmaya montajına gidince dükkanı kapatıp öylemi gidecek montaja ?
Müşteri dükkana girdi telefonlar için ardında bir kaç müşteri daha girdi güvenlik kamerası yada elektronik ürün için adam hepsine 1 dk bekle bu müşterinin işi bitsin sanamı dönecem diyecek müşteriye ?
10 bin tl kirayı tabiki çok görmüyorum , ama 10 bin tl kira daha çok magaza , yada sıcak nakit para getirecek işler için daha uygun olmaz mı sencee ??
Kafe - giyim dükkanı - lokanta - dönerci vs gibi iş yerlerinde sıcak para döner ancak böyle yerlere öyle büyük kira ödenir..
10 tane tanımadıgın üyeye okut yazdıklarımı , senin yazdıgın mı mantık lı ? yoksa benim açıklamalarım mı ?
Ben burada iş yeri açmayı düşünen kardeşimiz için işin bilgimiz dogrultusunda sadece zarar etmemesi için bildiklerimi yazdım işten sogutmak için değil ..