Söylenecek çok şey var da hocam söyleyemiyoruz. Yukarda bahsettiğim şekilde bir kelime grubunu googleda arayıp bir takım analizler yapıp bir sonuç çıkartan dandik bir bot programını yapmak benim ortalama 4-5 saatimi alır. 10 yıllık yazılımcıyım. Ben mi yavaşım bu sözde yazılımcı arkadaşlar mı çok hızlı. Benim saatlik ücretim 20 lira bile etmiyorsa böyle mesleğin ızdırabını ...
Kaç gündür bu platformda teklif veriyorum hep aynı kafa hep aynı mantalite.
Hiç sizin satın aldığınız seri üretim bir yazılımla size özel kodlanan birşey fiyat olarak bir olur mu?
O ecnebi bundan 1000 tane satıyor sizin gibi çok başarılı yazılımcılara dünya kadar para kazanıyor belki, siz de karda olduğunuzu zannediyorsunuz.
Böyle devam edin, yakında bu forumda yorum at 0.000015 kuruş kazandan başka bi konu kalmayacak zaten, iş yaptıracak biri de kalmayacak. Ondan sonra o beni dolandırdı, şu yapcam dedi yapmadı konuları açarsınız.
Dürüst iş yapmaya çalışıyoruz, adam bize bir *********** demedi. Çok ağrıma gidiyor beyler, sanki 150TL fiyat verince kendimi onu kazıklamaya çalışan *********** bir esnaf gibi hissetim.
Saygılar. Sürçü lisan affola, çok sinirliyim oruçlu kafayla.