Alıntı
http://azseotools.com/plagiarism-checker direkt bu scripti alırım 25 dolara codecanyon'dan daha iyi. Bu ne arkadaş en fazla 40 satır kod için bu fiyatları çekiyorsunuz siz yine iyisiniz 600 hatta 900 lira diyen bile oldu kendim yazılımcı olmasam gam yemicem demek ki biz bedava iş yapıyormuşuz o fiyatlara resmen sıfırdan site yapılıyor hadi iyi günler.
Hocam bahsettiğiniz örnekteki proje girilen metni 3-4 kelimeli gruplara bölüp google'da aratıyor. Varsa bi sonuç bir yüzde gösteriyor. Siz eğer böyle dandik birşey istiyorsanız gidin seri üretim gibi satılan eklentileri satın alın madem niye burda konu açıyorsunuz.

Yazılımcıyım demişsiniz birde, profesyonel bir çalışmanın kaç gün sürebileceğini tahmin ediyorsunuzdur o zaman. Biz nerden bilelim sizin profesyonel bir plagiarism servisi kurup api verip müşterilerinize bu hizmeti ücretiyle sağlamayacağınızı. 1000TL gayet normal bi rakam.

Ben 150TL dedim çünkü profesyonel bir firmada ücretli üyeliğim var ve onun bana sağladığı api-key ile size bu hizmeti profesyonel bir şekilde sunacak bir arayüz hazırlayacaktım.

Hatta o 15$lık eklentileri de satın almayın, open source plagiarism checker yazınca çıkıyor, siz onları indirin en iyisi.