Arkadaşlar merhaba ankaradan bir arkadaş ile i7 6700k işlemcili bilgisayarı için konuştuk anlaştık.Fakat sahibi son anda kendisini evinin elektriğinin sıkıntılı olduğunu çoğu zaman bilgisayarı açmak için power tuşuna bastığında bilgisayarın açılmadığını bunun statik elektrikden kaynaklandığını söyledi.
sonra biostan olduğunu söyledi. evindeki elektrik topraksız elektrik bunun sebep olduğunu söyledi. Videolarını çekti yolladı. 2-3 defa üst üste bastğımda açılıyormuş sorun yokmuş en kötü fişini çekip taktığında sorun düzeliyormuş.
3 lü prizden kaynaklandığınıda belirtti.
Şimdi arkadaşlar bu arkadaş ankara keçiören'de. düneyin mutfağının prizine taktı 2-3 defa açtı kapattı sorun olmadı. adam söylemine göre elektrikten kaynaklı başka prizde sorunsuz sıkıntısız çalışıyor.
benim ricam Ankara keçiörende oturan bir arkadaşımız rica etsem acaba gidip bilgisayarı yerinde kontrol edebilir mi? Adam çok ılıman bir insan. Bana her türlü kolaylıklığı sağladı sagollsun.
Eğer bu hususta ankarada bir arkadaşımız bana yardımcı olabilirse minettar kalırım.
Yardımcı olacak kişiye Şanlıurfa'dan isot reçeli hediye olarak kargo ile göndereceğim.