memati08 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim kanaatimce eşyanın kiralanması olur.İnsan kiralanmaz. Ben şahsen işçi olsam kendimi kiralık olarak görünmesine sıcak bakmazdım.Umarım gönlünüze göre olur.
aksamci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
devlet isciyi kiralayıp utanmıyorsa siz projesini yapmayın hocam insan dışında ne kiralarsanız o proje tutar hayırlı olsun kolay gelsin
S e r s e r i adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görünce içim acıdı. Sistememi yanayım, konuya mı karar veremedim. Herşey para mı? Evet, herşey (!)
Arkadaşlar merhaba,

Domain alıp satan biriyim ama bazı domainleri alıp satmadan proje yapmadan elimde tutuyorum. Bazen sisteme bu şekilde karşılık vermiş oluyorum.

Örnek vericem. www.taksimavm.com bunu .com, .net, .org uzantılarının tamamını alıp elimde tutuyordum. Bende geziyi savunuyordum ve bunu bu şekilde satın alarak en azından olası bir sitenin açılmasını engellemek istemiştim.

Bu arada bende işçiyim. Bir yada iki hafta içinde işimden olucam. İşçilerin kiralanmasına karşıyım. Hatta banner hazırlayıp koymayı da düşünüyordum ama zamanımın olmaması ve ciddi anlamda bir kaç farklı iş ile uğraşmamdan bakamadım.

Domain alıp sattığım için domain ne olursa olsun ister istemez bir acaba sorusu doğuyor kafamda. Yukarda örneğini verdiğim taksim domaini gibi bunu da bu şekilde elimde tutmayı düşünüyorum.

Sizlerle aynı fikirde olduğumu tekrar söylemek istiyorum.

Hatta bu konunun altına bir kaç gün içerisinde bir yorum daha atıcam.

Zaman ayırıp bir içerik hazırlayacağım.