adminmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Bu konuda sitem eden tüm müşterilerimiz haklı. Bu konuda sizinle hemfikirim ve yaşamış olduğunuz kaygı ve düşünceleri tahmin edebiliyorum. Yazılımcımızla konuştuğum ve her "şu sorun var biraz süre beklendiğimizin dışına çıkacak" sözünden sonraki stresimi buradaki çoğu arkadaşın anlamadığını çok ama çok iyi biliyorum. Bir arkadaşımız daha sitem etmişti ve kendisine sadece ufak bir hatırlatma yaptım ve müsadenizle size de aynı hatırlatmayı yapayım.

Bu sektörde yeni var olan ve deneme yanılma yöntemi ile müşterilerinin üzerinde çalışmalar yapan birisi değilim. Verdiğim bir söz varsa ve kesin bir tarih koymuşsam eğer şahsım adına bunun olması için herşeyi yaparım. Temanın süreçleri hakkında çoğu kişinin bilmedi ve açıkçası söylemeyi de düşünmüyorum bir çok ciddi sıkıntımız oluştu. Bunda şahsım değil ancak diğer ekip arkadaşımızın sıkıntısı oldu. Ve bizzat yerinde görüp incelediğimiz bir sıkıntı oldu bu.

Bu tür konular benim nezdimde müşteri ve hizmet veren kişi/ler arasında konuşulması dahi doğru olmayan konulardır. Ve biz bu sürece kodlama aşamasında en az 3 kez yaşadık.

Benimle çalışmış veya benden tema alan kişiler çok ama çok iyi bilirler ki ben hiçbir müşterimi asla mağdur etmedim ve etmemek için sürekli çalışıyorum. Bu çalışmamın karşılığını yine çoğu müşterimiz çok iyi bilir ki diğer oluşumlar gibi bir harfin yazılmasına karşın para almak olarak değil gönülden ve bir dost gibi alıyorum.

Haber v2 teması siparişini vermiş çoğu müşterimizi ki ulaşabildiklerimin hepsini tema konusunda arayıp bilgi veren ve hatta hedeflerimizden bahseden birisiyim. Sanırsam bu konuda bu derece ciddi muhattap alabileceğiniz çoğu kişi yok günümüzde. Facebook konusunda bir açıklama yapılmış o konuda da kendimce haklı olduğumu düşünüyorum. Üst kısımda belirttiğim gibi iletişimden veya müşterilerimizin sorularından kaçan birisi değilim ancak iş burada biraz farklı olmaya başladı. Her soru veya her düşünce buraya dökülmeye başlandı. Bu bir ön satış konusu ve normalde ön satış konusu bittiği an bu konuda da kapanır. Bu konunun kapatılması için normalde yöneticilere bildirimde bulunacaktım ancak yine yanlış anlaşılma olmaması için bu işlemi gerçekleştirmedim.

Facebook olmasının nedeni ise çok basit. Bir açıklamamızı okumayıp aynı soruyu tekrar soran arkadaşlarımızın görmesi için oraya yönlendirdim. Ayrıca burada satış yapan arkadaşlarımız var. Sürekli olarak yorumlayarak onların satışlarının önüne geçilmesini de doğru bulmuyorum. Bu yüzden bu konunun genel satış konusu açık kalana kadar bu kadar aktif kalmasını doğru bulmadığım için bu hamleyi gerçekleştirdim.

Benimle skpye, telefon ve hatta ve hatta Whatsapp üzerinden dahi bilgi alan arkadaşlar var. Bu saatte de bilgi alanlar var gece 02 de de alanlar var sabah 07 de de alan arkadaşlarımız var.

İşin özü şu. Daha önce çoğu kişiden rica ettim sizlerden de rica edeyim son kez. Kötü bir çalışma yok ortada. Çıktığı zaman illa ki eksiklikleri olacak bir tema olacak ve bunların güncellemeleri 1 aylık süreçte düzenli olarak yapılacak. v1 temasını alan ve güncelleme sürecinin nasıl olduğunu çoğu arkadaşlarımız bilir. Lütfen sabırlı olun. Beklenildiği kadar uzun beklemeyeceksiniz. Önü açık olan bir konu yok inanın bana. Ben sadece kendim tatmin olmadan bu temanın yayımlanmasına karşıyım. Çünkü kendi sitelerimde de kullanacağım ve hoşuma gitmeyen bir yapının olmasına müsade etmedim ve açıkçası etmeyi de düşünmüyorum.

Anlayışınız için teşekkür ederim.

Hepinizin Ramazan-ı Şerifi mübarek olsun.

Sevgiler
Yakup hocam biz size güveniyoruz, sıkıntı yok.