Merhaba sayın r10 üyeleri ve yetkilileri.

Başlıktan da anlaşılacağı üzere, vps hosting kategorisinde ve diğer tüm satış kategorilerinde üste taşıma butonlarının aktif olması kanaatindeyim. Konu hakkında aylar önce admin ve modlarla görüştüm ama bir sonuca varamadım.

Bu kategoride satış yapan onlarca ufak - orta - büyük ölçekli firmalar var. Allah herkesin kazancını bol etsin, helal kazançlar nasip etsin fakat bu kategoride artık "Konu günceldir" mesajının önüne geçmeliyiz, satış konusu altında gerçekten hizmet almış, hizmet hakkında fikir beyan eden kişilerin mesajları olması lazım.

R10 kurallarına göre art arda 2 defadan fazla "Konu günceldir" mesajı atılması yasak. (Çoğu kişinin bu kuraldan da haberi olduğunu sanmıyorum) Fakat mesaj silerek onlarca defa konu üste taşıyan kişileri görmekteyiz. ( Dürüst olmak gerekirse benimde 2 mesaj kuralını haddimi aşmadan çiğnediğim zamanlar oldu)

Sonuç olarak daha kaliteli bir kategori için mesaj bazlı üste taşıma yerine konu üste taşıma butonları kullanılmasını; admin, mod ve konu görevlilerinden rica ediyorum.

Lütfen sizde bu konuda düşüncelerinizi konu altında belirtiniz.