Hangi sektör yani bir sınırlama var mı ?

-A.D.U..LT ve W.A.R.E..Z sektörleri hariç tüm sektörler için açığız efendim.

Eğer adsense kabul olmazsa bunun için geri iade gibi bir şey söz konusu mu?

-Adsense alabilmeniz için elimizden geleni yapıyoruz. Sadece 1 kez başvurmuyoruz. Alana kadar siteyi optimize ederek tekrar tekrar başvuruyoruz. Fakat adsense garantisi veremiyoruz. Ama tamamen özgün çalışmamız adsense başvurunun onayı için yüksek derecede olumlu etkendir. Adsese onayını 1.ay alamadınız diyelim, ozaman makale yazım ve girim süresini arttırarak başvurunun olumlu sonuçlanma olasılığını arttırabilirsiniz.

En önemlisi de ;Biz bir şey yapacak mıyız?Böyle bir anlaşma yapmıştım.Dedi ki günlük hiç bir şey yapmana gerek yok.Tamam bekledik.Sonra kalktı sen bir şey yapmamışsın diye parayı iade etmedi.Bu arkadaşın adı bende gizli kalsın.Paramı aldım mı?Hayır fakat suçlu yine ben oldum.O yüzden soruyorum.

-Hizmetimiz 15 gün sonunda sonuçlanmaktadır. 15. günden sonra site tamamen size ait oluyor. İleri tarihli makaleler ile geriye kalan 15 gün içerisinde de birşey yapmanıza gerek kalmıyor. 30 gün sonunda devam etmemizi isterseniz makale yazım ve girim ücreti olan 500TL yi ödersiniz ve yine 30gün hiçbirşey yapmanıza gerek kalmaz. Bu durum bu şekilde devam eder.