Evet belirtiğiniz gibi program yabancı webmaster forumlarında da yer alıyor, ama exeyi kullanan kişinin de üzerinden ziyaret sağlaması normal değil bence.Belirli bir proxy üzerinden işlem görülse daha sağlıklı olurdu.Trojan çalıştığı takdirde pc üzerinde sadece siteyi ziyaret ettirmek ile kalmaz kişisel hesaplara dosya ve klasörlere binayen webcam vs gibi tüm yönetimi uzaktan izleyebilir. Jingling diye asyalı arkadaşların yaptığı bir program vardı oda aynı mantıkla işlemekteydi.Bu programda zaten mantığı aynı sadece dil farkı mevcut aralarında.Size herhangi bir kötü bir niyet ile birşey demiyorum yanlış anlamayın programın işleyişini ve alt yapısını belirtiyorum.Bu tarz programlar yerine kredili organik hit siteleri kullanımı daha sağlıklı olur bence.
Aynen bahsettiğiniz gibi fakat bu zamana kadar herhangi bir hosting veya banka giriş şifrelerim çalınmadı.Kullanıp kullanmamak kullanıcılara kalmış.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:12:27 -->-> Daha önceki mesaj 17:11:30 --
pm atıyorum