Konuyu açarken de dediğim gibi o kadar derin bir konu ki. Her gün amp önem kazanıyor. Ben yönetimden amp kategorisi istemiştim ki gerekiyor. Tüm forum bir araya gelip amp için fikir alışverişi yapabilir. Fikirler paylaşıldıkça güzeldir. @iyi arkadaşa gelirse en azından fikir sunuyor. Bildiği kadarı ile yardımcı olmaya çalışıyor en azından araştırıyor. Ne güzel bir durumdur ki forumda seo dan anlayan arkadaşlar bir seo firmasının açtığı konuya gelip destek verip yardımcı olmaya çalışıyorlar. Ben şahsen bu forumdan yardım sever arkadaşlardan gayet hoşnut ve gurur duyuyorum. AMP hakkında yeni ne haber çıkarsa bir şekilde konu açıp duyuruyoruz. Ben şahsım ve firmam adına konuda destek olan değerli dostlara teşekkür ederim. Keşke imkan olsada her haberi duyurabilsek. Hayırlı ramazanlar dilerim.
Not. Burası bir forum fikirler zevkler renkler bilgiler farklıdır. Ben dahi zamanında çok tartıştığım herkesten çok şey öğrendim ve zamanla en iyi anlaştığım kişiler oldular. Harıl harıl tartışıp sonrada bişey olmamış gibi davranmak en güzel erdemdir.