Herkese merhaba, bir süredir CodeIgniter üzerinden geliştirmeye çalıştığım bir projem var. Proje bittiğinde CodeIgniter'ın kullandığı MIT lisansı kendi yazdığım kodlar için de otomatik olarak geçerli olur mu yoksa GPLde olduğu gibi tekrar lisanslamak zorunda mıyım?
Biraz detaya inelim, açıkçası MIT lisansından bile daha özgürlükçü bir lisans istiyorum ama elde en özgürü MIT gibi duruyor. Geliştirici dahil olmak üzere hiçkimsenin hiçbir şekilde TEMEL KODLARIN satışını yapamayacağı, eklemeler yapanların ise kendi kodlarını farklı türlerde lisanslayabileceği, sistemi ortaya çıkaran kişi/kurum ya da topluluk lisansı başkasına devretmediği müddetçe o kodlar üzerinde satış ve geliştirme hariç hemen her türlü hakkı saklı tutabileceği (mesela aynı kodları sonradan ticari lisansa çevirebilme gibi) kısacası satış ve geliştirme hakkını kısıtlama haricinde her türlü at koşturabileceği bir lisans sistemi araştırdım ama bulamadım

İstiyorum ki:
-Yazdığım sistemi ben dahil başka hiçkimse ticari olarak kullanmasın, daha doğrusu sistemi satamasın
-Mevcut lisans korunduğu takdirde sistemin sahibi (kopya sahibi değil) başkalarının geliştirme hakkını elinden alamasın ama lisansını değiştirme hakkını saklı tutsun, mesela a lisansında iken b lisansına geçirebilsin.
Bunu kendim oluşturmaya kalksam ne gibi bir prosedür bekliyor, yapılamaz ise ilk sorduğum sorunun cevabı nedir

Yardımlarınızı ve bilgilerinizi bekliyorum. İlgilenen herkese teşekkür ederim şimdiden.