emmaclub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıca yine de sizin için bize ödeme yapan şahısın ileride disbute açması durumunda, bundan siz sorumlusunuz. Zararı tanzim etmekle yükümlüsünüz. Sorumluluğu kabül etmeyip, zararı üstlenmeyen müşterilerimiz r10'da ifşa edilecek olup, yasal yollara da başvurulacaktır.

Ne gibi yasal yollar? Yaptığınız iş yasalmı? Uzun soluklu olacağını düşünmüyorum


Paypal'ın Türkiye'de lisansı olmaması, borçlar hukukunu bağlamaz.

Ayrıca işin yasal olmayan bir yanı yok. Ben 2 ülke vatandaşıyım, bunun getirdiği kolaylıkla sizin ödeme işlerinizde aracı oluyorum.

Disbutelerde zararın karşılanmaması durumunda r10 da ifşa ederiz, meblağ ciddiyse de dekontlarımızla, r10, skype vs görüşme kayıtları ile gider veririz avukata, yapılabilecek ne varsa yapılır. Ne avukat, ne savcı, Türkiye'de Paypal'ın lisansı yok, senin yaptığın iş yasal değil demez. diyemez.

Yaptığım işlemler, ya da bu işlemleri yapanlar ciddi miktarlara ulaşırsa belki BDDK'yı bağlar bu iş. Ama borçlar hukukunu bağlamaz.