silme sorgunuzun orada yönlendirme kodunu pasif yapıp echo "delete from resimler where id='$id'"; ile sql sorgusunu ekrana basın.
Eğer sorguyu hiç ekrana basmazsa sistem o satırı çalıştıramıyor demektir bu durumda if koşullarınızı kontrol edin.
eğer sorguyu ekrana basar sorgu içerisinde id değeri boşşa. GET ile gelen id değerinde problem vardır.
Bu şekilde adım adım debug yapmanız gerekiyor.
<?php session_start(); if(isset($_SESSION['firyenikurum'])){ $id = $_GET['id']; $ID = $_GET ['ID'] ;
define("include",true); include("../../config.php"); include("../../inc/functions.php");
$query = mysql_query("delete from resimler where id='$id'");
if ($query){ echo 'Silindi!'; }else{ echo 'Silinemedi Tekrar Deneyiniz...'; }
echo '<META HTTP-EQUIV="Refresh" Content="2; URL=../refedit.php?id=' . $ID . '">';
}?>Bu şekilde Hallettim Silme işini if degerlerini yeniden yazınca düzeldi anlmadım Teşekkür Ederim
Bu Arada Dosyadan da Sildirmek istiyorum Malum Olarak Devamlı Yükleme olucak Dosyada Kalırsa bir Süre Sonra şişecek Host okadar Resimden Bunu Nasil Yapa bilirim
bu şekilde kullandım yalnız dosyadan silmiyor
<?php session_start(); if(isset($_SESSION['firyenikurum'])){ $id = $_GET['id']; $ID = $_GET ['ID'] ;
define("include",true); include("../../config.php"); include("../../inc/functions.php");
$resimler = mysql_query("SELECT * FROM resimler WHERE id=$id"); //Bul
$dsil = mysql_fetch_array($resimler);//Sec
$query = mysql_query("delete from resimler where id='$id'");//SiL
if ($query){ echo 'Silindi!'; }else{ echo 'Silinemedi Tekrar Deneyiniz...'; }
@unlink ($dsil['resimyolu']);
@unlink ($dsil['thumb']);
echo '<META HTTP-EQUIV="Refresh" Content="2; URL=../refedit.php?id=' . $ID . '">';
echo mysql_error();
}
?>unlink lerin yerine echo ile yazdırdıgım zaman bana bunu veriyor
Silindi!/upload/resimler/1465121890.jpg/upload/resimler/1465121890.jpg