xtreme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@SemihArslan

Beklentinizi çok iyi anlıyorum, tüm müşterilerin beklentisi çözüm. Fakat sizin konunuza çözüm üretebilmemiz için yazılımınızı optimize etmemiz gerekiyor, şu an böyle bir servis sunmuyoruz, çünkü asıl iş konumuz değil. Ama sanırım bunu ücretli bir servis olarak örnek veriyorum, wordpress-joomla v.b optimizasyon servisi, tek seferlik X lira gibi sunmamız hem müşteriler açısından hem de bizim açımızdan iyi olacak.

Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.

1 ve 2 ye de yanıt vereyim

1) Bu normal bir durum prosedürler, şartlar, kurallar.

2) Günde yüzlerce destek talebi geliyor, her gelen taleple malesef ben ilgilenmiyorum bu mümkün de değil zaten, kurallar dahilinde hangi bölümün konusuysa o bölümdeki arkadaşlar yanıtlıyor.
Eğer bir yönetici ile görüşmek istediğinizi belirtseydiniz muhakkak konu bana gelirdi. r10 da konu açmayı tercih ettiğiniz için buradan yazışıyoruz.

Korkmanıza hiç gerek yok aslında, nasihat almayı ben de sevmem şahsen.

Yalnız, biz bilgi veriyoruz, nasihat değil, şu şekilde düzenlerseniz sorununuza çözüm olabilir diyoruz.

Sonuçta biz altyapı sağlayıcısıyız, yazılımınızı, eklentinizi, temanızı, içeriğinizi biz sağlamıyoruz. Bu yüzden de problem yaşadığınız konu hakkında bilgi iletiyoruz. Aslında bunu yapmak görevimiz bile değilken
Peki sizi bulmuşken bir soru daha sormak istiyorum.

Ricam üzerine firma, bünyenizde barınan hizmetimi olduğu gibi kendi sistemlerine aktarım yaptılar. Alastyr'da iken durma noktasına gelen aynı sistemin turhost üzerine taşıdıkları taktirde normale binmesinin sebebi nedir? Art niyetli bi soru değildir bu tamamen merakımdan soruyorum ki hala çözüm arayışı içerisindeyim ki konu sonuca bağlansın.