Hocam üzülerek söylemek istiyorum ki , Lviv Ukrayna'da gördüğüm en kötü il sıralamasında ilk sıraya yerleşti. Bu sene Batı Ukrayna başta olmak üzere Ukrayna genelinde gezip görmediğim ortalama 4 şehir anca kaldı. Ancak Lviv'de 5 yıllık Ukrayna hayatımda rastlamadığım şeylere rastladım. Türküm dediğinizde ev vermiyorlar , ev kiralamıyorlar , kiralayanlar da normalin iki katı fiyat çekiyorlar. Yersen lokma bu misali. Ayrıca Lviv gerçekten kin milliyetçiliği besleyen bir şehir. Kendi insanlarının yaptıkları onca şey dokunmuyor lakin bizim yaptığımız küçük bir şey akıllarında global yargılamaya sebep oluyor. Bu nedenle her zaman her yerde söylemişimdir , gittiğimiz yerlerde sadece kendimizi düşünerek değil de bizden sonra gelecek ülkemizin insanlarını da düşünerek hareket etsek bunların hiçbiri olmaz. Geçen seneye kadar Lviv görmeyi çok istediğim bir şehirdi lakin tüm düşüncelerim ne yazıkki değişti. Daha da anca Türkiye'ye seyahat için maximum Lviv havaalanına giderim

Gezilecek yeri gece hayatı çok kötü. Şehirde Türk sayısı aşırı derecede çok ve clubler yabancıdan geçilmiyor. Ukrayna'da olduğum hissiyatından Lviv'e gidince uzaklaştım

Forumdaki arkadaşlara önerim , eğer 3 5 günlüğüne geliyor iseniz ve İngilizce biliyorsanız , Kiev'den şaşmayın. Kiev Ukrayna'da eğlenip para yemek için en sağlam şehir. İstediğiniz her şeyi bulacağınız , hafta içi bile çok iyi ortamların olduğu şehirdir. Şimdiden kazasız belasız yolculuklar diliyorum.